Η NEC Computers ανακοίνωσε τη διάθεση νέων επιχειρηματικών λύσεων στην ελληνική αγορά σε ημερίδα με τίτλο “Great Solution to innovate your business’’.


IMS_LeftAngle copie (custom)Στην παρούσα οικονομική κατάσταση, οι εταιρείες εστιάζουν την προσοχή τους σε λύσεις γρήγορες, πιο επαρκείς και ικανές να υποστηρίξουν μελλοντική μείωση εξόδων. Προκειμένου να βοηθήσει τις εταιρείες να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής τους, η NEC IT Platform Division ανέπτυξε μοναδικές λύσεις στους τομείς των Unified Communication, Data Center Management, Consolidation και Virtualization και High Availability.


Τα προϊόντα της NEC Computers έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των καταναλωτών, από διαθεσιμότητα και μείωση κόστους έως απλοποίηση και ευκολία χρήσης. Οι NEC Fault Tolerant Servers εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις απλοποιημένη αλλά υψηλή διαθεσιμότητα και απρόσκοπτη επιχειρηματική συνέχεια στο data centre.


Η λύση NEC VPCC (Virtual PC Centre) έρχεται να λύσει τα προβλήματα που σχετίζονται με θέματα διοίκησης και διαχείρισης και αφορούν στην ύπαρξη μεγάλου αριθμού προσωπικών υπολογιστών και δει όταν συνδυάζονται με μεγάλη ποικιλομορφία στην γεωγραφική θέση στην οποία βρίσκονται.


Μέσα από την εικονικοποίηση του λειτουργικού συστήματος και των εφαρμογών και την διαθεσιμότητά τους στους χρήστες μέσω ενός μηχανισμού τερματικών, η NEC παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και διαθεσιμότητα με μειωμένα λειτουργικά κόστη και κόστη διαχείρισης.


Η λύση NEC FlexNDV, η ευέλικτη και αποτελεσματική λύση virtualization για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι εξαιρετικά προσιτή και παρέχει ασφάλεια και υψηλή διαθεσιμότητα χάρη στο NDV (Neocoretech Desktop Virtualization).


Η NEC επίσης προσφέρει την οικογένεια λύσεων Enterprise Computing που παρέχει υψηλή ασφάλεια, απόδοση και ευελιξία διαμόρφωσης καθώς και ολοκληρωμένη σειρά blade servers (από 6 έως και 80 blades ανά ικρίωμα), από μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έως και πολύ μεγάλους οργανισμούς.


ft_front_tower_stabi-Ο κ. Tong Chhor, Εκτελεστικός Διευθυντής της NEC Computers στην περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής δήλωσε: «Τα τμήματα Πληροφορικής καλούνται να αντιμετωπίσουν πολλές σύνθετες προκλήσεις όπως το να συνδυάζουν ανταγωνιστικότητα, μείωση κόστους και απόδοση φιλική προς το περιβάλλον. Η NEC σκοπεύει να ανταποκριθεί σε αυτές τις νέες προκλήσεις μέσα από την καινοτομία και να απελευθερώσουν τις επιχειρήσεις από τους περιορισμούς που δημιουργούνται από την υποδομή τους, και τους δίνει τη δυνατότητα να αποδίδουν καλύτερα και πιο αποτελεσματικά.»


Το μότο “Great solutions to innovate your business’’ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της νέας επιχειρηματικής και επικοινωνιακής στρατηγικής της NEC Computers που θα πρεσβεύει την εταιρεία σε όλες τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής που δραστηριοποιείται η NEC.


Η κα Λένια Ιακωβίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της interFRONTIERS δήλωσε σχετικά: «Αυτή είναι η δεύτερη φορά που οργανώνουμε παρόμοια εκδήλωση για την περιοχή της Μέσης Ανατολής, Αφρικής και Ν. Ευρώπης τους τελευταίους μήνες. Η πρώτη ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο τον Δεκέμβριο του 2009 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η αγορά δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στις λύσεις της NEC, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα πως η NEC διαθέτει τα απαραίτητα προϊόντα για βελτιώσει την επιχειρηματική επάρκεια των πελατών, ειδικά τώρα, εν μέσω οικονομικής κρίσης.»