Το βραβείο «European Distributor of the Year» απένειμε στην Info-Quest η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης IT Europa European IT Excellence Awards 2010.


LOGO_IQ_ITEUROPA_WINNERΗ ΙΤ Europa, διοργανώτρια των βραβείων European IT Excellence Awards, είναι ένας αναγνωρισμένος πανευρωπαϊκά ερευνητικός και ενημερωτικός φορέας, ο οποίος και απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς τεχνολογίας. Η Info-Quest διακρίθηκε μεταξύ των επίσης φιναλίστ και ισχυρών σε ευρωπαϊκό επίπεδο εταιρειών διανομής Arena Bilgisayar San. ve Tic. A.S., Azlan και Arrow ECS GmbH, χάρη στις επενδύσεις της ανάπτυξη μοναδικών λύσεων που συνδυάζουν τεχνολογίες και πλατφόρμες, δημιουργώντας αξία για το συνεργάτη, αλλά και για τον τελικό πελάτη.


Η βράβευση της Info-Quest ως European Distributor of the Year αντανακλά το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης και των προσφερόμενων στο κανάλι υπηρεσιών, καθώς και της πρόσθεσης αξίας σε καινοτόμες εφαρμογές, όπως επίσης και των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι ελληνικές επιχειρήσεις Πληροφορικής, όντας ανταγωνιστικές σε διεθνές επίπεδο.