Το λογισμικό Soft1 ERP επέλεξε η αλυσίδα καταστημάτων Τσαντίλης, μία από τις μεγαλύτερες και παλιότερες αλυσίδες καταστημάτων γυναικείου ενδύματος και υφάσματος.


softoneΗ επιλογή αυτή έγινε στο πλαίσιο των ενεργειών αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογιών με στόχο τη βελτιωμένη λειτουργία, την εξοικονόμηση πόρων και την κάλυψη των σύγχρονων απαιτήσεων διαχείρισης, οργάνωσης και διανομής της πληροφορίας εντός της επιχείρησης.


Το Soft1 ERP έχει εγκατασταθεί στα κεντρικά γραφεία και στα 17 καταστήματα που αριθμεί η αλυσίδα και είναι διαθέσιμο σε 90 χειριστές που έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους σε άμεση, on line επικοινωνία με την κεντρική μηχανογράφηση. Επιπλέον, αξιοποιούν τις επιμέρους ευέλικτες λειτουργίες του προγράμματος, όπως Εγκρίσεις, Επιχειρησιακές διαδικασίες και Διακανονισμούς, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους και την εφαρμογή των εμπορικών τους πολιτικών.


Το λογισμικό κάλυψε και τις ειδικές απαιτήσεις της επιχείρησης, όπως η πλήρης διαχείριση πιστωτικών καρτών με δυνατότητα αυτοματοποιημένης διαδικασίας on line εγκρίσεων μέσω τραπέζης και η αυτόματη καταγραφή των στοιχείων έγκρισης επί των κινήσεων της λιανικής. Επιπλέον, αυτοματοποιήθηκαν οι διαδικασίες παραγγελιών/προκαταβολών λιανικής, ενώ αξιοποιείται και η διαχείριση πολλαπλών νομισμάτων, καθεστώτων και απαλλακτικών ΦΠΑ. Τα σημεία πώλησης και τα υποκαταστήματα λειτουργούν διασυνδεδεμένα μέσω συστήματος load balancer, που εξασφαλίζει σταθερότητα και επιτάχυνση των απομακρυσμένων συνδέσεων. Το έργο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της SoftOne.


Με τις εφαρμογές Soft1 έχει μηχανογραφηθεί ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων στο χώρο Ένδυσης, Υφασμάτων και Λευκών Ειδών όπως ΞΑΚΟ ΑΕ, ΣΑΓΙΑΚΟΣ ΑΕ, ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΑΒΕΕ, TOP TRENDS AE, ΜΑΣΣΕΛΟΣ Α.Ε. – NOTA LINGERIE, NARA CAMICIE A.E., FASHION PURE A.E., ΤΣΑΛΙΚΟΣ Ι. ΕΝΔΥΜΑΤΑ Α.Ε., POMPEA HELLAS Α.Ε., MASTER AE, FEX A.E., ΗΛΕΝ ΦΑΣΙΟΝ ΑΕΒΕ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, GB BIANCO ΕΠΕ, ΚΟΥΔΟΥΝΗΣ Χ. ΑΒΕΕ – OMEGA HOME, APPLE BOXER ABEE, Γ.& Β. ΚΟΚΚΩΝΗ ΟΕ – ΗΡΑ BEBE, ΤΕΤΡΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – BENISSIMO, GREEN TEAM AE, ΣΤΕΝΙΑ ΑΕΒΕ, NUOVA VITA ΕΠΕ, PAO SHOP κ.α.