Η Pioneer βρίσκεται στο πλευρό του δημοφιλούς hip-hop συγκροτήματος “Νέα Τάξη Πραγμάτων” για την προώθηση του νέου του δίσκου «Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν».


intersysΗ Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer για την ελληνική αγορά, ανακοίνωσε την χορηγία εξοπλισμού Pioneer DJ προς το hiphop συγκρότημα. Οι ΝΤΠ, ή αλλιώς η έντεχνη πλευρά του hiphop, αποτελούνται από τον Χρήστο «Λάγνη» Πανοηλία και τον Ιωσήφ Πρίντεζη. Με συναυλιακή δραστηριότητα 9 χρόνων και περισσότερες από 150 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι ΝΤΠ, επέλεξαν την Pioneer για την απόκτηση του ιδανικού ηχητικού εξοπλισμού για τις ζωντανές εμφανίσεις τους.


Η σειρά Pro Dj της Pioneer, αποτελεί την προτίμηση των επαγγελματιών του συγκεκριμένου μουσικού είδους, όπως και των Djs, λόγω της απαράμιλλης κατασκευαστικής ποιότητας και της υψηλής ηχητικής τους απόδοσης.


Η Pioneer είναι χορηγός της παρουσίασης δίσκου της «Νέας Τάξης Πραγμάτων» την Παρασκευή 5 Μαρτίου στις 21:00 στο Metropolis Live Stage, Πανεπιστημίου 54 & Εμμ.Μπενάκη, στην Ομόνοια.