Η Cosmote ξεκινά την εμπορική διάθεση αναβαθμισμένων υπηρεσιών Internet με ταχύτητες για λήψη δεδομένων έως 28,8 Mbps, μέσω του “Internet On The Go”.


MF662_2Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας HSPA+MIMO (High Speed Packet Access, Multiple Input Multiple Output) , οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη υψηλότερες ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 28,8 Mbps και αποστολής έως 5.8 Mbps, για εύκολη πρόσβαση στο Internet, όπου και όποτε θέλουν, με πλούσιες σε περιεχόμενο online εφαρμογές (πλοήγηση σε ιστοσελίδες με πολυμέσα, ανταλλαγή e-mail, αποστολή και λήψη φωτογραφιών, μουσικής, βίντεο κ.λπ.).


Οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες με το αναβαθμισμένο USB Stick ZTE MF662, το οποίο, μάλιστα, διατίθεται δωρεάν σε επιλεγμένα προγράμματα “COSMOTE Internet On The Go”.


Η COSMOTE, η πρώτη εταιρεία στην ελληνική αγορά και ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που αναβάθμισε το δίκτυό της σε ευρυζωνικές ταχύτητες δεδομένων με την τεχνολογία HSPA+, διαθέτει τις νέες ευρυζωνικές ταχύτητες σε επιλεγμένα σημεία της Αθήνας, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.


Δείτε παρακάτω τη διαφήμιση για την αναβάθμιση του δικτύου της Cosmote σε ταχύτητες μέχρι 21,6 Mbps.