H LG ολοκλήρωσε την εγκατάσταση συστημάτων κλιματισμού και προϊόντων για εφαρμογές Digital Signage, στο καινούριο κατάστημα Public στον Πειραιά.


LG ΜULTI V PLUS II_FRONTΠιο συγκεκριμένα, για τις ανάγκες κλιματισμού του νέου καταστήματος, εγκαταστάθηκαν 11 εξωτερικές και 79 εσωτερικές πολύ-διαιρούμενες μονάδες κλιματισμού LG Multi V Plus II, οι οποίες διαθέτουν πληθώρα εξελιγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο άνεσης για τους επισκέπτες αλλά και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ειδικότερα, διαθέτουν δυνατότητα κεντρικού ελέγχου, διασύνδεση των μονάδων με το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης κτιρίων BMS, καθώς επίσης και δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης των συστημάτων μέσω διαδικτύου.


Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στον τομέα του B2B, το εξειδικευμένο τμήμα για την επαγγελματική αγορά της LG, υλοποίησε την εγκατάσταση οθονών ψηφιακής σήμανσης (Digital Signage) στο PUBLIC, με στόχο την αποτελεσματικότερη ενημέρωση και ψυχαγωγία των επισκεπτών του καταστήματος. Οι επαγγελματικές οθόνες της LG προσφέρουν υψηλή ποιότητα εικόνας και μέγιστη θέαση από οποιαδήποτε γωνία, αποδίδοντας βέλτιστα το προβαλλόμενο περιεχόμενο.