Η OTEGLOBE συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως Χορηγός στο ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών «Capacity Middle East 2010», στο Ντουμπάι.


oteglobeΤο πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε πληθώρα ομιλιών και διμερών συναντήσεων με άξονα ενδιαφέροντος την υπάρχουσα τηλεπικοινωνιακή κατάσταση στη Μέση Ανατολή αλλά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης στον τομέα των διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο, στελέχη της OTEGLOBE επικοινώνησαν τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η χώρα μας και οι διεθνείς τηλεπικοινωνιακές υποδομές της OTEGLOBE, στη διασύνδεση των χωρών της ευρύτερης περιοχή της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής, με τα τηλεπικοινωνιακά και επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης.


Το συνέδριο Capacity Middle East διοργανώνεται από το διεθνούς κύρους, αγγλικό περιοδικό τηλεπικοινωνιών Capacity το οποίο απευθύνεται σε στελέχη της παγκόσμιας αγοράς Τηλεπικοινωνιών και ως το σπουδαιότερο συνέδριο διεθνούς τηλεφωνίας της Μέσης Ανατολής, συγκέντρωσε 550 υψηλόβαθμα Διευθυντικά στελέχη κορυφαίων παρόχων από όλο τον κόσμο. Εντάσσεται σε ένα πρόγραμμα εξειδικευμένων συνεδρίων που πραγματοποιούνται ανά τον κόσμο, όπως τα «Capacity USA, Balkans, Africa, Asia, Europe», και τα οποία έχουν καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης των παρόχων διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της εκάστοτε περιοχής.