Καθήκοντα Senior Sales Professional στη Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, ανέλαβε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Κρεούζης.


fujitsu-logoΣτο πλαίσιο του νέου του ρόλου, θα έχει την επίβλεψη όλων των δραστηριοτήτων που αφορούν την επιχειρηματική ανάπτυξη του τομέα Storage. Με πολύχρονη εμπειρία στην πληροφορική και ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία στο χώρο του storage και των λύσεων αποθήκευσης, διασφάλισης, και διαχείρησης δεδομένων, ο κ. Κρεούζης θα συνεισφέρει στην πραγματοποίηση του οράματος της Fujitsu να καθιερωθεί ως εταιρεία «One stop shop».


«Η εταιρεία Fujitsu Technology Solutions ως κατασκευαστής των συστημάτων αποθήκευσης δεδομένων ETERNUS, καθώς και μέσω των διεθνών της συνεργασιών με τους μεγαλύτερους οίκους λύσεων Storage όπως την EMC, NetApp και Symantec μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως σε κάθε επιχειρησιακή ανάγκη», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κρεούζης.


Ο Α. Κρεούζης εργάστηκε επί σειρά ετών στην HP Hellas και στην συνέχεια στην EMC Hellas όπου και είχε διατελέσει ως Technology Consultant, Partner Account Manager και τέλος ως Sales Manager.