Η Xerox συμμετέχει στη συζήτηση γύρω από τα νέα δεδομένα της παγκόσμιας εκδοτικής αγοράς, διοργανώνοντας εκδήλωση με θέμα “Book Publishing in the Digital Era”.


xerox-logoΣκοπός της εκδήλωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος επαγγελματίες του κλάδου έκδοσης και εκτύπωσης βιβλίου, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στελέχη της Xerox Ελλάδος και Ευρώπης, είναι να συζητηθούν τα νέα δεδομένα στο χώρο του βιβλίου και οι διεθνείς και ελληνικές τάσεις και προοπτικές.


Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου 2010 και ώρα 18:00 στην Αίθουσα Privé της Αίγλης Ζαππείου, θα αποτελέσει μια ευκαιρία για την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις νέες τάσεις και ραγδαίες εξελίξεις στη συγκεκριμένη αγορά. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν επίσης οι κερδοφόρες ευκαιρίες που προκύπτουν από την αυξημένη ανάγκη εκτύπωσης βιβλίων κατά ζήτηση, σε αντιδιαστολή με την κλασσική παραγωγή εκτύπωσης κατά εκτίμηση, οι οποίες διαδραματίζουν το δικό τους σπουδαίο ρόλο στο μέλλον των εκδόσεων και του βιβλίου γενικότερα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση και για εγγραφή σε αυτήν, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.xerox-event.com/rbl/bod-grc.