Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 17 Φεβρουαρίου 2010, το Pro Studio Series 2010, μία εκδήλωση αφιερωμένη στις επαγγελματικές εφαρμογές της Apple για βίντεο και ήχο.


isquare_eventΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά των εφαρμογών αυτών, από εξειδικευμένους ομιλητές της Apple. Η συμμετοχή από επαγγελματίες στο χώρο του βίντεο και της μουσικής ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στην παραγωγή βίντεο και τη δημιουργία μουσικής σε τεχνολογία Mac και να ζήσουν την εμπειρία των Final Cut Studio και Logic Studio.


Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μίλησαν για την εμπειρία τους γνωστοί και καταξιωμένοι χρήστες των εν λόγω λογισμικών, όπως ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Τουρνάς και ο Διευθυντής Φωτογραφίας και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων ΕΤΕΚΤΟΤ, Άγγελος Βισκαδουράκης.


Στο χώρο της εκδήλωσης υπήρχε έκθεση από μεταπωλητές και συνεργάτες της iSquare και οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν πλήθος ολοκληρωμένων λύσεων τρίτων κατασκευαστών σε συνδυασμό με τα προϊόντα της Apple, καθώς και να αποκτήσουν τις δημοφιλείς σουίτες λογισμικού σε προνομιακή τιμή.