Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υπουργός Εκτάκτων Αναγκών του Αζερμπαϊτζάν, κ. Kamaladdin Heydarov, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου INTRACOM Holdings.


INTRACOM_Minister's Visit_220210Η επίσκεψη έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσημης επίσκεψης στη χώρα μας.


Ο ΑΕ κ. Kamaladdin Heydarov, συνοδευόμενος από Αντιπροσωπεία 11 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και τον Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν στην Ελλάδα, συναντήθηκε με μέλη της Διοίκησης του Ομίλου INTRACOM Holdings. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκπρόσωποι των INTRACOM Telecom, INTRACOM Defense Electronics και INTRACOM IT Services παρουσίασαν τις δραστηριότητες του Ομίλου στην Ελλάδα και διεθνώς, με έμφαση στις ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες τεχνολογίας για τη Δημόσια Διοίκηση και συγκεκριμένα για την προστασία του πολίτη και τη διαχείριση εκτάκτων αναγκών.


Ο κ. Νικόλαος Λαμπρούκος, Εντεταλμένος Σύμβουλος του Ομίλου INTRACOM Holdings, καλωσορίζοντας τον Υπουργό, αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Ομίλου και τη διευρυμένη διεθνή παρουσία του, μέσω θυγατρικών σε 21 χώρες και εξαγωγικής δραστηριότητας σε 60 χώρες αντίστοιχα. Παράλληλα, τόνισε την ισχυρή δέσμευση και εκτενή εμπειρία του Ομίλου στην παροχή ολοκληρωμένων πρωτοποριακών λύσεων και υπηρεσιών τεχνολογίας που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της Δημόσιας Διοίκησης διεθνώς, σε τομείς όπως τηλεπικοινωνίες, άμυνα, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, τελωνεία, δημόσια οικονομικά, κοινωνική ασφάλιση, υγεία, προστασία του πολίτη, περιβάλλον και μεταφορές.


O ΑΕ κ. Kamaladdin Heydarov ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη φιλοξενία και την ενημέρωση και προσκάλεσε με τη σειρά του τη Διοίκηση του Ομίλου να επισκεφτεί τη χώρα του, με στόχο την αναζήτηση πιθανών τρόπων συνεργασίας.