Η Sony παρέχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών 3D στη γκάμα home cinema, μέσω αναβάθμισης λογισμικού για τα συστήματα των 2.1 καναλιών και των 5.1 καναλιών.


BDV-IZ1000W_CEA_T-1200

BDV-IZ1000W_CEA_T-1200

Για όσους χρήστες επιθυμούν μια πλήρη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας Blu-ray 3D™ σε ένα στυλάτο πακέτο 2.1 καναλιών, υπάρχουν δύο μοντέλα διαθέσιμα. Το BDV-F500 συνοδεύεται από ηχεία δορυφόρους για τον τοίχο ή επιτραπέζια, ενώ το BDV-F700 διαθέτει δύο επιδαπέδια ηχεία ‘ultra slim’ σχεδίασης και κύρια μονάδα με φωτισμό LED.


Τα τελευταία συστήματα home cinema με 5.1 κανάλια και φιλοσοφία όλα-σε-ένα, είναι επίσης πανέτοιμα να αναπαράγουν υψηλής ευκρίνειας 3D περιεχόμενο από Blu-ray Disc™. Διαθέτουν καλαίσθητο στυλ και σας προσφέρουν την πρόσβαση σε έναν ολόκληρο κόσμο online ψυχαγωγίας. Η σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα BDV-E370, BDV-E870, BDV-E970W και BDV-IZ1000W. Όλα διαθέτουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά:


• Δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών Full HD 3D για εκπληκτική, ολοζώντανη δράση
• Το μοναδικό σχεδιαστικό concept ‘Monolithic Design’ για να ταιριάζουν τέλεια και να συμπληρώνουν τη νέα σας τηλεόραση BRAVIA
• Πλατφόρμα BRAVIA Internet Video για εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών (‘catch-up’ TV) και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες
• Συμβατότητα με πρωτόκολο DLNA μέσω αναβάθμισης λειτουργικού για να αναπαράγετε μουσική, βίντεο και φωτογραφίες στο οικιακό σας δίκτυο.


Με ολοένα αυξανόμενο τον αριθμό ταινιών ή και συναυλιών που κινηματογραφούνται πλέον σε 3D και με τις νέες τηλεοράσεις όπως η BRAVIA LX900 που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας 3D, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη εποχή για να επενδύσετε στο 3D. Με ένα σύστημα 3D Blu-ray home cinema της Sony μπορείτε κυριολεκτικά να βυθιστείτε σε μια 3D Full HD εμπειρία στο σπίτι σας.