Με πληκτρολόγιο και πλαίσιο κατασκευασμένα πλήρως από μέταλλο, το SL400 είναι το μικρότερο τηλέφωνο της σειράς Gigaset που κατασκευάστηκε ποτέ.


SL400_SYS_TR_metalΜε ευκολία στη χρήση και χαρακτηριστικά όπως αυτά της έγχρωμης οθόνης, ανοικτής συνομιλίας, ειδοποίησης κλήσεων με δόνηση, Bluetooth, σύνδεσης mini-USB και της τεχνολογίας ECO DECT, ικανοποιεί ακόμα και τους ποιο απαιτητικούς χρήστες.


Η υψηλή ποιότητα και λειτουργικότητα συνδυάζεται με νέο μενού λειτουργιών και νεανικούς ήχους κλήσης, χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή των βραβείων σχεδιασμού iF, οι οποίοι βράβευσαν την συσκευή, κάτι που επίσης έκανε και το Chicago Athenaeum, το οποίο του απένειμε το βραβείο Good Design Award.


B3770_SL400H_HS_FR_metalΑυτό το νέο μοντέλο καταφέρνει να συνδυάσει όλα όσα ζητάει ένας χρήστης για να κάνει εύκολη τη ζωή του όταν τηλεφωνεί. Το μεγάλο, σε σύγκριση με το μικρό μέγεθος της συσκευής, μεταλλικό πληκτρολόγιο προσφέρει στο χρήστη ακρίβεια που σε συνδυασμό με την έγχρωμη οθόνη 1,8” τεχνολογίας TFT, εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση.


Το Gigaset SL400 προσφέρει φυσικό κρυστάλλινο ήχο και ανοικτή συνομιλία με τέσσερα προφίλ λειτουργίας, πέντε επίπεδα έντασης ομιλίας και νέους πολυφωνικού ήχους. Η ειδοποίηση με δόνηση και η λειτουργία SMS, ολοκληρώνουν τα «πολυτελή» χαρακτηριστικά του.


Κατάλληλο για τέλεια διαχείριση των επαφών, το Gigaset SL400, διαχειρίζεται έως 500 καταχωρήσεις, στην κάθε μία από τις οποίες μπορεί να περιλαμβάνονται, τρεις τηλεφωνικοί αριθμοί, διεύθυνση email και γενέθλια ή άλλη υπενθύμιση, ενώ μπορούν να αντιστοιχιστούν εικόνες κλήσης ή ήχοι σε κάθε μία από τις επαφές. Το ημερολόγιο, υπενθυμίζει στον χρήστη σημαντικά ραντεβού ή ημερομηνίες. Η τεχνολογία Bluetooth και η σύνδεση mini-USB, προσφέρουν τη δυνατότητα επικοινωνίας με Η/Υ ή με ακουστικό handsfree.


Τo λογισμικό QuickSync, το οποίο διατίθεται δωρεάν για λήψη από την επίσημη ιστοσελίδα www.gigaset.com/gr είναι συμβατό τόσο για χρήση από Windows όσο και από Mac, χρησιμοποιείται για να συγχρονίσει επαφές και δεδομένα με τον Η/Υ, καθώς και για μεταφορά εικόνων και ήχων προς το τηλέφωνο. Σε κατάσταση αναμονής, η οθόνη μπορεί να δείχνει ένα αναλογικό ρολόι ή ένα screensaver αποτελούμενο από εναλλασσόμενες φωτογραφίες που ο χρήστης έχει φορτώσει στην συσκευή.


SHC_GreenHome_ZeroΤο νέο Gigaset SL400 εξοικονομεί ενέργεια και μηδενίζει την ακτινοβολία, χάρη στην τεχνολογία ECO DECT, πληρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές αναφορικά με τις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες. Σε κατάσταση αναμονής το τηλέφωνο έχει μηδενική ακτινοβολία, χάρη στην λειτουργία ECO Plus. Στη διάρκεια των συνομιλιών, αν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ECO, η συσκευή μειώνει την ακτινοβολία κατά 80%. Επίσης, μέρος του προγράμματος ECO DECT αποτελούν τα νέα τροφοδοτικά εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ η μπαταρία τεχνολογίας ιόντων λιθίου προσφέρει υψηλή απόδοση στο ακουστικό εξασφαλίζοντας χρόνο ομιλίας έως 14 ώρες και χρόνο αναμονής έως 230 ώρες.


Η ξεχωριστή βάση φόρτισης για το ακουστικό, διευκολύνει, επιτρέποντας την τοποθέτηση της συσκευής για φόρτιση όπου το επιθυμεί ο χρήστης. Το σύστημα μπορεί να επεκταθεί χρησιμοποιώντας έως 6 ακουστικά.


Το νέο Gigaset SL400 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τον Απρίλιο σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες τηλεπικοινωνιακών προϊόντων.