Μετά από μια αναβάθμιση λογισμικού, το BDP-S470 θα είναι έτοιμο να αναπαράγει ταινίες σε Blu-ray 3D Disc σε μια τηλεόραση με δυνατότητες 3D, χωρίς χαρτονένια γυαλιά.


BDP-S570

BDP-S570

Το 3D της Sony χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία απεικόνισης και ειδικά γυαλιά Active Shutter για να δημιουργήσει ένα απίστευτα ρεαλιστικό βάθος και λεπτομέρεια στην 3D εικόνα σε πλήρη HD ανάλυση 1080p.


Το BDP-S570, το οποίο ανακοινώθηκε στην CES, θα έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει ταινίες από 3D Blu-ray Disc χωρίς κάποια αναβάθμιση στο λογισμικό του, παίρνοντας τη θέση του στην ταχύτατα διευρυνόμενη γκάμα προϊόντων 3D της Sony.


Συμπληρώνοντας την εικόνα, η γκάμα των προϊόντων Home Cinema που προανήγγειλε η Sony στην CES, συμπεριλαμβανομένων και των BDV-E870, BDV-E970W, BDV-F500 και BDV-F700 θα είναι χαρακτηρισμένα ‘3D Ready’ διαθέτοντας τις αντίστοιχες δυνατότητες.


Internet στο σπίτι
Εκτός από ότι σας εισάγουν στην Full HD 3D εμπειρία, τα Blu-ray Disc Player σας προσφέρουν και εύκολη πρόσβαση σε έναν νέο κόσμο online ψυχαγωγίας. Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video σας επιτρέπει να δείτε τα τηλεοπτικά προγράμματα που χάσατε με τις δημοφιλείς υπηρεσίες ‘catch-up’ TV. Η τηλεόραση ‘catch-up’, όπως έχει καθιερωθεί να αποκαλείται η υπηρεσία ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών, αναπτύσσεται στην Ευρώπη με ταχείς ρυθμούς.


Υπάρχει επίσης μια πληθώρα δωρεάν, ‘on-demand’ βίντεο για να ανακαλύψετε σε διαδικτυακούς τόπους όπως το YouTube™, το Dailymotion™ και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει λόγος να συνδέσετε τον υπολογιστή σας ή να βλέπετε αυτό το περιεχόμενο σε άβολες, μικρές οθόνες. Μπορείτε άμεσα να έχετε πρόσβαση σε νέα βίντεο και υπηρεσίες, καθώς θα πληθύνονται, και να παρακολουθείτε το περιεχόμενο κατ’ ευθείαν στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.


Χρησιμοποιήστε τις ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi του S570 για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο χωρίς την φασαρία των καλωδίων και εξερευνήστε ό,τι έχει να σας προσφέρει η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video. Συνδέστε έναν USB wireless LAN προσαρμογέα της Sony στο S470 και απολαύστε τις ίδιες δυνατότητες.


Το S570 διαθέτει σύστημα ελάττωσης του θορύβου IP content Noise Reduction, σχεδιασμένο να βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας όταν προβάλλεται βίντεο από το διαδίκτυο σε φορμά πλήρους οθόνης, αναπαράγοντας πιο ευδιάκριτες εικόνες και πιο ζωντανά χρώματα για να βελτιωθεί η online εμπειρία θέασης.


Μια μηχανή αναζήτησης, ο Entertainment Database Browser, ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία της εταιρίας Gracenote®, σας επιτρέπει να βρίσκετε λεπτομέρειες που αφορούν τους ηθοποιούς ή τον παραγωγό από ένα δίσκο Blu-ray και να έχετε πρόσβαση σε παρόμοιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα BRAVIA Internet Video.


Το S570 είναι συμβατό με το πρότυπο DLNA, γεγονός που σημαίνει ένα νέο Blu-ray Disc Player από τη Sony μπορεί και ‘μιλάει’ στις άλλες DLNA συσκευές στο σπίτι, όπως το τηλέφωνό σας, το laptop ή το music player και να αναπαράγει αποθηκευμένο περιεχόμενο στην τηλεόρασή σας, σε όποιο σημείο του σπιτιού και αν βρίσκεται η άλλη συσκευή.


Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ή μια συσκευή USB στη θύρα USB στο εμπρόσθιο μέρος των Blu-ray Disc Player και να απολαύσετε ταινίες, μουσική ή φωτογραφίες στην τηλεόρασή σας ή στο σύστημα home cinema. Με την συμβατότητα του Blu-ray να έχει επεκταθεί σε ένα ακόμη μεγαλύτερο εύρος φορμά αρχείων, περιλαμβανομένων των DivX HD και MKV, είναι πιο εύκολο από ποτέ να μοιραστείτε τα αρχεία της προσωπικής σας συλλογής από κάθε συσκευή του σπιτιού.


BDP-S470

BDP-S470

Μοναδικό χαρακτηριστικό στα νέα Blu-ray Disc Player και συστήματα Home Cinema από τη Sony είναι η δυνατότητα των χρηστών που διαθέτουν iPhone ή iPod touch να τα χρησιμοποιούν για τον χειρισμό των συσκευών με μια δωρεάν μικροεφαρμογή που μπορούν να ‘κατεβάσουν’ από το App Store. Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στο iPhone ή iPod touch να λειτουργούν σαν τηλεχειριστήρια με την δυνατότητα να έχουν πρόσβαση και στις λεπτομέρειες ενός Blu-ray Disc, όπως αυτές που αφορούν την καλλιτεχνική δουλειά του εξωφύλλου, τους ηθοποιούς και την παραγωγή, αλλά να έχουν και την δυνατότητα εύρεσης επιπλέον βίντεο-κλιπ online.


Συσκευές μινιμαλιστικού σχεδιασμού
Η νέα γκάμα των Blu-ray Disc Player της Sony έχει υιοθετήσει το σχεδιαστικό concept ‘Monolithic Design’. Αποτελούνται από πολυτελούς ποιότητας υλικά και διαθέτουν πανέμορφο φινίρισμα στις επιφάνειές τους για να ταιριάζουν με το design του δωματίου και να δημιουργούν μια διαφορετική αίσθηση του χώρου.


Το Monolithic Design είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για τα νέα προϊόντα στη σειρά των συσκευών οικιακής ψυχαγωγίας της Sony για το 2010. Τοποθετήστε τα νέα Blu-ray player δίπλα σε ένα από τα τελευταία μοντέλα BRAVIA ή συστήματα home cinema και θα δημιουργήσετε τη δική σας στιλιστική δήλωση design στο σπίτι σας.


BDP-S470
– Οικιακή ψυχαγωγία επόμενης γενεάς με εκπληκτική δράση 3D σε τηλεόραση 3D (μέσω αναβάθμισης λογισμικού)
– Σχεδιαστικό concept ‘Monolithic Design’ για να προσθέσετε στιλ στο σαλόνι σας
– Απολαύστε υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής τηλεοπτικών εκπομπών (catch up TV) και διαδικτυακά βίντεο με την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video
– Συσκευές ‘Wireless LAN Ready’ για εύκολη πρόσβαση σε online περιεχόμενο χωρίς την φασαρία των καλωδίων (ο USB wireless LAN αντάπτορας UWA-BR100 πωλείται ξεχωριστά)
– Απολαύστε ταινίες και μουσική από κάθε συσκευή στο σπίτι χάρη στις συνδέσεις USB
– Ψάξτε για λίστες ταινιών, ηθοποιών ή σκηνοθετών με τον Entertainment Database Browser από την Gracenote®
– Υποστήριξη φορμά DivX HD και MKV
– Χρησιμοποιήστε το δικό σας iPhone ή iPod touch σαν τηλεχειριστήριο για το Blu-ray Disc Player


BDP-S570
– Επόμενης γενιάς οικιακή ψυχαγωγία με εκπληκτική δράση 3D σε μία 3D τηλεόραση
– Σχεδιαστικό concept ‘Monolithic Design’ για να προσθέσετε μοναδικό στιλ στο σαλόνι σας
– Απολαύστε ιντερνετικές υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής εκπομπών (catch-up TV) και διαδικτυακά βίντεο με την πλατφόρμα BRAVIA Internet Video
– Ενσωματωμένο Wi-Fi για εύκολη πρόσβαση σε online περιεχόμενο χωρίς την φασαρία των καλωδίων σύνδεσης
– Απολαύστε ταινίες και μουσική από οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι χάρη στη συμαβατότητα με το πρότυπο DLNA και τις συνδέσεις USB
– Ψάξτε για λίστες ταινιών, ηθοποιών και σκηνοθετών με τον Entertainment Database Browser από την Gracenote®
– Υποστήριξη φορμά DivX HD και MKV
– Χρησιμοποιήστε το δικό σας iPhone ή iPod touch σαν τηλεχειριστήριο για το Blu-ray Disc Player