Η Thinkdigital έχει αναλάβει τη διανομή και την εμπορική διαχείριση της πρωτοποριακής Web σειράς «the Flatmates», η οποία απεικονίζει τη γεμάτη περιπέτειες ζωή τριών φοιτητών στην Αθήνα.


flatmatesΠροβάλλεται κάθε εβδομάδα αποκλειστικά στο Internet στο flatmates.gr, στα sites του δικτύου της Thinkdigital MTV, ZOO και MSN καθώς και στο Otenet.gr. Μεγάλος χορηγός της σειράς είναι το Conn-x (OTE), ενώ χορηγοί είναι επίσης η Μπύρα Amstel (Αθηναϊκή Ζυθοποιία) και οι χυμοί Amita Frooties (Coca-Cola Τρία Έψιλον).


Η σειρά απεικονίζει τη γεμάτη περιπέτειες ζωή τριών φοιτητών από την επαρχία, οι οποίοι έρχονται στην πρωτεύουσα και γνωρίζονται στην προσπάθεια τους να βρουν ένα σπίτι. Η σειρά δίνει πρόσβαση στο μικρόκοσμο μιας παρέας εικοσάχρονων που ορίζεται από την ταχύτητα της καθημερινότητας και την παρουσία νέων εφαρμογών τεχνολογίας, καθώς ο χρήστης συμμετέχει σε διαγωνισμούς, social networks, μηνιαία parties και events. Ο πρώτος κύκλος αποτελείται από 43 τετράλεπτα επεισόδια. Κάθε βδομάδα θα βγαίνουν Online 2 επεισόδια και ένα περιληπτικό επεισόδιο διάρκειας 10 λεπτών το Σαββατοκύριακο.