Το σύστημα εκτύπωσης μεγάλων διαστάσεων της Xerox 6605 στα 5Α1/λεπτό και το 6604 στα 4Α1/λεπτό είναι τα τελευταία μοντέλα στην κατηγορία που παρουσιάζει η Xerox.


6605_RightΟι νέοι Xerox 6605/6604 είναι μικροί σε μέγεθος, ενώ συνδυάζουν την αντιγραφή, τη σάρωση και την εκτύπωση με την υψηλή ποιότητα εικόνας, την έγχρωμη σάρωση και εύκολο στη χρήση μενού λειτουργίας. Διαθέτουν τεχνολογία αντιγραφής, σάρωσης και εκτύπωσης στα 600 x 600 dpi, ώστε να διασφαλίζουν εξαιρετικής ακρίβειας ποιότητα εικόνας σε εργασίες όπως τα αρχιτεκτονικά σχέδια, τα διαγράμματα ηλεκτρικών καλωδιώσεων ή οι χαρτογραφήσεις. Ο ενσωματωμένος έγχρωμος scanner επιτρέπει τη σάρωση εκτυπωμένων εγγράφων σε ηλεκτρονικά αρχεία, ενώ μπορεί να αντιγράψει υπάρχουσες εκτυπώσεις όλων των standard μεγεθών και με μήκος ως και 15 μέτρα.


Οι εκτυπωτές μπορούν να τυπώνουν μέχρι 914,4mm πλάτος, ενώ η επιλογή διπλού ρολού χαρτιού προσφέρει αυξημένες δυνατότητες εκτύπωσης. Η 15 ιντσών έγχρωμη οθόνη αφής και η «έξυπνη» επιφάνεια διασύνδεσης τους καθιστούν εύκολους στη χρήση, ακόμα και για χρήστες που δεν έχουν εξοικειωθεί με παραγωγικούς εκτυπωτές.


Μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών των 6605/6604 συμπεριλαμβάνονται:
• Scan Preview – σε πραγματικό χρόνο προεπισκόπηση του εγγράφου κατά τη διάρκεια της σάρωσής του, που δίνει στο χρήστη σιγουριά για την ποιότητα της εικόνας.
• Queue Management – οι εργασίες εμφανίζονται ως εικονίδια στην επιφάνεια διασύνδεσης με το χρήστη, η προτεραιότητα των εργασιών που εκκρεμούν μπορεί να επαναπροσδιοριστεί και οι εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί μπορούν να ξανατυπωθούν.
• Colour Copying – το νέο λογισμικό Q-Copy της Xerox, που έχει ήδη κατακτήσει ηγετική θέση στην αγορά, επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν εικόνες και να τις στέλνουν αυτόματα σε έναν συνδεδεμένο σε δίκτυο έγχρωμο εκτυπωτή, οποιασδήποτε μάρκας και με πλήρη έλεγχο της αντιγραφής και της κλίμακας.
• On-Line διπλωτικό – το προαιρετικό on-line διπλωτικό αυτοματοποιεί τη διαδικασία ταξινόμησης όταν εκτυπώνουμε και αντιγράφουμε παράλληλα.