Η Zegetron είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του Napoleon Total War, τη συνέχεια της πολυβραβευμένης σειράς παιχνιδιών στρατηγικής Total War για PC.


napoleonΣτο Napoleon Total War, που συνδυάζει simulation διοίκησης κράτους και οικονομίας με τις ωραιότερες και εντυπωσιακότερες real time μάχες, καλείστε να αντιμετωπίσετε ή και να υποδυθείτε το Ναπολέοντα στην επική του εκστρατεία ενάντια στους βασιλείς της Ευρώπης. Το νέο επεισόδιο της σειράς διαθέτει εκπληκτικά γραφικά, νέο έξυπνο, αλλά εύκολο στο χειρισμό σύστημα μάχης και πολλά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τους προκατόχους του, όπως multiplayer campaign, νέα οπλικά συστήματα και νέες τακτικές, καθώς και τη δυνατότητα να σχεδιάζετε τις δικές σας μονάδες και τους δικούς σας στρατιώτες.


Το Napoleon Total War θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 Φεβρουαρίου. Για τις πρώτες 2 – 3 βδομάδες θα βρίσκεται στα μαγαζιά και μια συλλεκτική «αυτοκρατορική» έκδοση του παιχνιδιού που θα διαθέτει 10 έξτρα μονάδες διαθέσιμες και στο single και στο multiplayer. Οι μονάδες είναι μοιρασμένες σε Γαλλία, Βρετανία, Ρωσία και Πρωσία και είναι ιππικό και πεζικό.


napobattleΣε μερικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα θα διατίθενται και κάποια έξτρα bonus. Το Πλαίσιο θα δίνει δώρο τη μονάδα Grand Battery of the Convention, που είναι τάγμα γαλλικού πυροβολικού με τα διπλάσια κανόνια από όλα τα άλλα τάγματα, μεγάλο βεληνεκές και τρομερή ισχύ. Στα Multirama και στα Public θα βρείτε δώρο το HMS Elephant, το τρομερό βρετανικό θωρηκτό με 74 κανόνια, ενώ στα δύο παραπάνω καταστήματα και σε μερικά άλλα (όπως τα Seven στη βόρεια Ελλάδα) θα βρείτε άριστους Αυστριακούς επίλεκτους λογχοφόρους ιππείς.