Η Panasonic οργάνωσε το πανευρωπαϊκό της Συνέδριο στο χιονισμένο Μόναχο, από τις 15 έως τις 17 Φεβρουαρίου με τίτλο “Step Into The 3D World”.


Panasonic Convention 01Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου, οι συνεργάτες της και οι δημοσιογράφοι από όλες τις χώρες της Ευρώπης είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία «STEP INTO THE 3D WORLD» της Panasonic. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η νέα τεχνολογία της στον τομέα του Full-HD 3D, που πλέον, θα είναι διαθέσιμη στον καταναλωτή μετά το Πάσχα, με μία σειρά συγκεκριμένων προϊόντων, όπως η σειρά τηλεοράσεων VIERA plasma VT20 και το Blu-ray player DMP-BDT300.


Παράλληλα, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα προϊόντα που ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας. Οι τηλεοράσεις Plasma και LED LCD, γίνονται όλο και πιο λεπτές, ενώ παράλληλα αποκτούν όλο και περισσότερες δυνατότητες δικτύωσης (VIERA Cast) και επικοινωνίας (μέσω των γνωστών υπηρεσιών Skype και Twitter). Ταυτόχρονα δεν έλειψαν οι βελτιώσεις και καινοτομίες στα Blu-ray players, τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές Lumix, τις βιντεοκάμερες συμβατικής και υψηλής ευκρίνειας (FullHD), τις συσκευές αναπαραγωγής και εγγραφής DVD (DIGA) και τα συστήματα Home Cinema.