Η HP Ελλάς ανακοινώνει ότι ο κ. Δημήτρης Κούρλας ανέλαβε καθήκοντα Country Manager, ΗΡ Software & Solutions για την Ελλάδα και την Κύπρο, τον Ιανουάριο 2010.


HP smallΣτο πλαίσιο των νέων του αρμοδιοτήτων, ο κ. Κούρλας θα επικεντρωθεί στα θέματα στρατηγικής που αφορούν τους τομείς marketing και πωλήσεων της επιχειρησιακής αυτής μονάδας. Ο κ. Κούρλας έχει εργαστεί στο παρελθόν για σημαντικές εταιρείες του κλάδου της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της Cisco. Τα τελευταία 4 χρόνια κατείχε τη θέση του Sales Manager, Channels & Indirect στην εταιρεία Computer Associates, με κύρια ευθύνη τη διαχείριση έμμεσων πωλήσεων και την ανάπτυξη καναλιών για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας, της Αλβανίας και της FYROM.


Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Κούρλας δήλωσε: «Είναι μεγάλη πρόκληση να δουλεύει κανείς για την Hewlett-Packard. Τόσο διεθνώς, όσο και στην Ελλάδα και την Κύπρο, η HP είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά λογισμικού και επιχειρηματικών λύσεων. Η ανάληψη μιας θέσης ευθύνης σε έναν οργανισμό-ηγέτη αποτελεί σαφέστατα τιμή για κάθε στέλεχος». Και συνέχισε: «Είμαι πεπεισμένος πως σε συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη της Hewlett-Packard Hellas θα δώσουμε επιπλέον ώθηση στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας σε όλους τους τομείς».