Με το νέο πολυλειτουργικό bizhub C35 και τον εκτυπωτή bizhub C35P, η Konica Minolta προωθεί δύο νέα συστήματα γραφείου, για μικρές ομάδες εργασίας.


konica_minilta-c35pΑυτές οι ομάδες, όπως το ανθρώπινο δυναμικό και τα τμήματα ελέγχου, συχνά χρειάζονται δυναμικές έγχρωμες και μονόχρωμες Α4 εκτυπώσεις κοντά στο χώρο εργασίας τους. Και τα δύο νέα συστήματα γραφείου συμπληρώνουν τα μεγαλύτερα συστήματα παραγωγής ως συμπαγείς “δορυφόροι”, με την ευκολία χειρισμού εργασιών γραφείου σε ταχύτητα 30 σελίδες ανά λεπτό και παρέχοντας άριστη ποιότητα εκτύπωσης και υψηλή ευελιξία μέσων. Με τις δυνατότητες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και fax το πολυλειτουργικό bizhub C35 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα κομβικό σημείο για μικρές επιχειρήσεις. Τα νεότερα μέλη της οικογένειας Konica Minolta bizhub θα είναι διαθέσιμα από τον Μάιο του 2010.


Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τον επεξεργαστή Emperon, τα bizhub C35 και bizhub C35P ενοποιούνται εύκολα με σχεδόν οποιοδήποτε δίκτυο.Τα συστήματα είναι πλήρως συμβατά με τα στάνταρ λειτουργικά συστήματα και τις περισσότερες επιχειρηματικές εφαρμογές. Με τον επεξεργαστή σελίδας των 800 MHz, Gigabit Ethernet καθώς και την υποστήριξη PostScript, PCL και XPS (στανταρ για το bizhub C35, προαιρετικά για το C35P), τα συμπαγή συστήματα γραφείου παρέχουν υψηλή απόδοση.


bizhub_C352P_large72dpiΤα νέα Konica Minolta bizhub ενισχύουν την παραγωγικότητα κάθε ομάδας ή ομάδας εργασίας. Προσφέρουν και τα δύο ταχύτητες εκτύπωσης των 30 σελ./λεπτό, έγχρωμες και ασπρόμαυρες, ταχύτατη πρώτη εκτύπωση σε λιγότερο από 13 δευτερόλεπτα, καθώς και 100% απόδοση στην διπλή όψη. Έτσι, οι παρουσιάσεις, οι αναφορές, τα πιστοποιητικά και οι φάκελοι δημιουργούνται με ταχύτητα και ευκολία – σε βάρος χαρτιού έως 210 gr/m2, σε εκτύπωση μονής ή διπλής όψης. Δεν έχει σημασία αν οι εκτυπώσεις είναι έγχρωμες ή ασπρόμαυρες, τα συστήματα γραφείου προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα χάρη στον πολυμερισμένο γραφίτη Simitri HD.


Επιπλέον, αυτός ο γραφίτης παρέχει λιγότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον: λόγω χαμηλότερης θερμοκρασίας τήξης, τα συστήματα είναι χαμηλής ενεργειακής απόδοσης, ενώ κατά την παραγωγή του γραφίτη Simitri HD εκπέμπονται πολύ λιγότερες εκπομπές CO2 από τους συμβατικούς γραφίτες. Για την χαμηλή κατανάλωση ενέργειάς τους, απονεμήθηκε στα νέα bizhub η ετικέτα “Energy Star”, και επίσης έχουν λάβει “Blue Angel” για τη συνολική τους φιλικότητα πρός το περιβάλλον.


Το bizhub C35, φέρνει την συνολική πολυλειτουργικότητα σε ομάδες γραφείου, μικρές επιχειρήσεις, καταστήματα και παρόμοια περιβάλλοντα. Τέλεια εξοπλισμένο για τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας, το πολυσύστημα παρέχει εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και fax στάνταρ. Διευκόλυνοντας την κοινή χρήση και την διανομή των πληροφοριών, το bizhub C35 προσφέρει μεγάλη λειτουργικότητα σάρωσης, όπως άμεση σάρωση σε e-mail, FTP, SMB, USB και σκληρό δίσκο 120GB. Οι τύποι σάρωσης καλύπτουν TIFF, JPEG, XPS καθώς και κρυπτογραφημένα PDF. Η Super G3 fax λειτουργικότητα περιλαμβάνει αναλογικές και PC fax δυνατότητες, με εύκολη αποστολή και λήψη fax μέσω του υπολογιστή.


Και τα δύο νέα μέλη της οικογένειας bizhub – το C35 και το C35P- είναι εξοπλισμένα με μια σειρά από ενισχυμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά ασφαλείας. Διάφορα εργαλεία PageScope εξασφαλίζουν άνετη και ευέλικτη χρήση: το λογισμικό Data Administrator, για παράδειγμα, βελτιώνει την ενσωμάτωση του νέου εξοπλισμού στις υπάρχουσες ροές εργασίας και διευκολύνει την διαχείριση λογαριασμού χρήστη, όπως η δυνατότητα δημιουργίας περιορισμών για έγχρωμη εκτύπωση και αντιγραφή, προκειμένου να ελέγχει καλύτερα το κόστος. Κατά την εκτύπωση ευαίσθητων δεδομένων, υπάρχει λειτουργία ασφαλούς εκτύπωσης περιορίζοντας την πρόσβαση, ώστε οι χρήστες να πρέπει να επικυρώσουν απευθείας στην οθόνη λειτουργίας της μονάδας. Η ασφαλής επικοινωνία δικτύου από και προς τα συστήματα εξασφαλίζεται με κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας πρωτόκολλο IPSec, φίλτρο IP και IPP Over SSL, μεταξύ άλλων. Με αυτή τη συνολική λειτουργικότητα ασφαλείας, το bizhub C35 συμμορφώνεται πλήρως με το πρότυπο ISO 15408 EAL 3.