To xαρτί στη σειρά Konica Minolta bizhub PRO C6501, ένα έγχρωμο εκτυπωτικό σύστημα, παρουσιάζει εξαιρετικές ιδιότητες ανακύκλωσης.


bizhub_PRO_C6501_detail2Αυτό αποδεικνύεται από την International Association of the Deinking Industry (INGEDE) σε μια ανεξάρτητη δοκιμή της απομάκρυνσης γραφίτη από το χαρτί κατά την διαδικασία ανακύκλωσής του. Τα συστήματα Konica Minolta πέτυχαν υψηλά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας ότι η αποκλειστική τεχνολογία πολυμερισμένου γραφίτη Simitri HD της εταιρείας υποστηρίζει την περιβαλλοντική εκτύπωση μέχρι το τέλος του κύκλου ζωής του.


Η σειρά Konica Minolta bizhub PRO C6501 δοκιμάστηκε πρόσφατα για την ικανότητά της να υποστηρίξει αποτελεσματικά την ανακύκλωση χαρτιού από την INGEDE. Η ανεξάρτητη δοκιμή προσομοιώνει τα πιο σημαντικά βήματα της διαδικασίας απομάκρυνσης γραφίτη από το χαρτί, δηλαδή την κατάργηση του μελανιού ή γραφίτη από το έντυπο υλικό. Αυτή η μέθοδος έχει αναπτυχθεί για να συγκρίνουν την αποτελεσματικότητα της διάσπασης διαφορετικών εκτυπωτικών προϊόντων και να βαθμολογήσουν το αποτέλεσμα ότι ένα τυπωμένο προϊόν ενέχει σε ένα στάνταρ σύστημα αφαίρεσης γραφίτη. Τα παραγωγικά εκτυπωτικά συστήματα Konica Minolta πέτυχαν υψηλά αποτελέσματα, τόσο για την ενιαία έγχρωμη δοκιμαστική σελίδα όσο και για την τεσσάρων χρωμάτων δοκιμαστική σελίδα.


Konica_Minolta_BizHub_PRO_C6501_configAΗ αποκλειστική τεχνολογία πολυμερισμένου γραφίτη Simitri HD της Konica Minolta, που χρησιμοποιείται στις περισσότερες συσκευές bizhub, βελτιώνει την ποιότητα εκτύπωσης των μονόχρωμων και έγχρωμων συστημάτων – και υποστηρίζει την προστασία του περιβάλλοντος καθ’όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής. Σε σύγκριση με τους συμβατικούς γραφίτες, η κατασκευή του πολυμερισμένου γραφίτη Simitri HD μειώνει την παραγωγή εκπομπών CO2, NOx ή SOx, που προκαλούν τα αέρια του θερμοκηπίου και της όξινης βροχής, κατά 40%. Η εκτύπωση με αυτόν τον γραφίτη εξοικονομεί ενέργεια, καθώς η στερέωση μπορεί να επιτευχθεί σε πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία. Και τέλος, η ανακύκλωση του εκτυπωμένου χαρτιού με τον γραφίτη Simitri HD είναι πολύ αποτελεσματική λόγω του υψηλού ποσοστού απομάκρυνσης γραφίτη από το χαρτί, όπως αποδεικνύεται για την σειρά bizhub PRO C6501 από την ένωση INGEDE.


Η σειρά Konica Minolta bizhub PRO C6501 ικανοποιεί τις ποικίλες ανάγκες των κεντρικών υπηρεσιών αναπαραγωγής (CRDs), των τυπογραφείων (CP) και των γραφείων υψηλού όγκου. Με ταχύτητα εκτύπωσης 65 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό, εντυπωσιακή ευελιξία μέσων και κορυφαία ποιότητα, το έγχρωμο αυτό εκτυπωτικό παραγωγικό σύστημα προσφέρει ότι πραγματικά αναζητούν οι επαγγελματίες του περιβάλλοντος των γραφικών τεχνών.