Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του πληροφοριακού συστήματος των Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ με το Entersoft Business Suite.


entersoftΣτόχος της εταιρείας ήταν η αναβάθμιση του πληροφοριακού της συστήματος με την επιλογή ενός σύγχρονου και με εκτεταμένες δυνατότητες συνδυαστικού ΜΙS Reporting ERP συστήματος καθώς και η ενοποίηση και αυτοματοποιημένη διαχείριση των λειτουργιών και των διαδικασιών της.


Η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε., είναι η συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ, που λειτουργεί στη χώρα εδώ και 20 χρόνια. Η εταιρεία αποτελεί έναν ολοκληρωμένο και αξιόπιστο συνεργάτη μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών της χώρας, παρέχοντας λύσεις κούριερ ενώ παράλληλα προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και για το ευρύ κοινό. Διαθέτει το μεγαλύτερο πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης στο χώρο με 750 ταχυδρομικά καταστήματα και 20 υποκαταστήματα.


Η εταιρεία διέθετε πολυεθνικό λογισμικό το οποίο αποφάσισε να αντικαταστήσει με το Entersoft Business Suite® για να καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων της και να υποστηρίξει την στρατηγική της ανάπτυξη. Με το Entersoft Business Suite®, η Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε., διασφάλισε την ομοιογένεια των διαδικασιών και των δεδομένων της και την αποτελεσματική παρακολούθηση των λειτουργιών της. Το πληροφοριακό σύστημα της Entersoft, επιπλέον εξασφάλισε στην εταιρεία ένα πλούσιο MIS Reporting, ευελιξία στη χρήση αλλά και επεκτασιμότητα του συστήματος για τις περαιτέρω ανάγκες ανάπτυξής της.