Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο σεμινάριο «DrayTek Roadshow 2010», που πραγματοποίησε η Lexis στις κεντρικές της εγκαταστάσεις.


lexis_logoΕιδικότερα, πάνω από 100 εταιρείες από το κανάλι μεταπωλητών της LEXIS, από ολόκληρη την Ελλάδα, παρακολούθησαν δωρεάν το συγκεκριμένο σεμινάριο, το οποίο κάλυψε τόσο τεχνικά θέματα όσο και θέματα πωλήσεων γύρω από ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων και των εφαρμογών της DrayTek.


Στο μεγαλύτερο μέρος του, το σεμινάριο εστίαζε στη νέα σειρά προϊόντων IPPBX της DrayTek, καθώς και στις λύσεις ADSL2/2+ και Multi-WAN που διαθέτει η εταιρεία. Πλέον των κύριων χαρακτηριστικών και των πλεονεκτημάτων των προϊόντων της DrayTek, οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε ενδεικτικές εφαρμογές και πραγματικά σενάρια που υποστηρίζονται από προϊόντα της DrayTek, σε ολόκληρο τον κόσμο.


DraytekRoadshow2010Λόγω των ολιγομελών τμημάτων που δημιουργήθηκαν για την παρακολούθηση των σεμιναρίων, οι συνεργάτες της LEXIS είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στις «ζωντανές» παρουσιάσεις (live demos) των προϊόντων, να κατανοήσουν καλύτερα τα θέματα που αναπτύχθηκαν και να συζητήσουν λεπτομερώς τις απορίες τους με την ομάδα των τεχνικών της Lexis και της DrayTek.


Το συγκεκριμένο 3ήμερο σεμινάριο ήταν μέρος ενός κύκλου σεμιναρίων που έχει δεσμευτεί να προγραμματίσει η LEXIS, για την ενημέρωση επιλεγμένων target groups, σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του κλάδου των Τηλεπικοινωνιών και Συστημάτων Αδιάλειπτης Ηλεκτρικής Ενέργειας.