Την ευκαιρία να απολαύσουν ταινίες που ξεχώρισαν σε συνδυασμό με τη μοναδική αίσθηση του θερινού σινεμά θα προσφέρει η Tellas

tellas logoΦέτος το καλοκαίρι, η Tellas, ανανεωμένη, πιο φιλική και άμεση έρχεται κοντά στο αθηναϊκό κοινό μέσω της έβδομης τέχνης και δίνει σε όλους μας ραντεβού στο θερινό κινηματογράφο της Αίγλης στο Ζάππειο.

Βασικός στόχος της Tellas με αυτή τη χορηγία είναι να στηρίξει τον ιδιαίτερο θεσμό του θερινού σινεμά, επιλέγοντας την Αίγλη, ως έναν από τους παλαιότερους και ωραιότερους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, με υψηλή αισθητική και απαράμιλλη ακουστική.

Παράλληλα η Tellas, που χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την αμεσότητα της νέας επικοινωνιακής πολιτικής της, σκοπεύει να ενημερώσει τους επισκέπτες σχετικά με όλα τα πλεονεκτήματα των ευρυζωνικών υπηρεσιών, αξιοποιώντας ένα διαφορετικό μέσο.

Στα πλαίσια της χορηγίας αυτής, η Τellas -σε συνεργασία με γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς- θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για ταινίες α΄ προβολής, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς τυχερούς ακροατές να απολαύσουν αξέχαστες βραδιές θερινού σινεμά σε αυτόν τον πανέμορφο χώρο.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα φιλοξενηθούν το φετινό Καλοκαίρι στον κινηματογράφο Tellas Aίγλη είναι το “Mamma Mia”, “Manuale d’ amore 2”, “X-files 2: I want to believe”, «Λούφα & Απαλλαγή» και «Μόλις Χώρισα».