Μουσικές διαδρομές από τη Motorola

Πρωτοποριακή εμφάνιση, προσεγμένο design, ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες και μια σειρά δυνατών τεχνικών στοιχείων είναι τα όπλα του νέου μοντέλου της Motorola.

Motorola MOTO U9 Η Motorola είναι μια εταιρεία με προϊστορία όσον αφορά το προσεγμένο design και τον ξεχωριστό χαρακτήρα των κινητών τηλεφώνων της. Το MOTO U9 δε θα μπορούσε να ξεφεύγει από την πεπατημένη και υιοθετώντας έναν μινιμαλιστικό αλλά παράλληλα glamorous σχεδιασμό σε συνδυασμό με τις προηγμένες multimedia και δη music λειτουργίες του, είναι μια συσκευή που αξίζει την προσοχή σας. Οι καμπύλες δίνουν έναν πιο απαλό τόνο στο design του MOTO U9, όπως άλλωστε και η εξωτερική οθόνη των 65.000 χρωμάτων, ανάλυσης 128x160 pixels, η οποία διαθέτει touch πλήκτρα για τη διαχείριση της μουσικής σας χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το κινητό, ενώ οι 20 και πλέον animated screensavers δίνουν πόντους από αισθητικής απόψεως στο U9. Στη Motorola έδωσαν μεγάλο βάρος στις μουσικές απολαύσεις κι έτσι η νέα τους συσκευή προσφέρει πρόσβαση στις playlists και τα κομμάτια σας με ένα κλικ, σας επιτρέπει να τις τροποποιήσετε κατά βούληση (απόλυτη συμβατότητα με τον Windows Media Player 11), ενώ είναι συμβατή με πάνω από 200 online music stores.

Η μνήμη που σας προσφέρεται για όλα αυτά είναι 25 MB, ωστόσο υπάρχει δυνατότητα προσθήκης κάρτας μνήμης τύπου microSD και χωρητικότητας μέχρι και 4 GB για ατελείωτες μουσικές περιπλανήσεις! Η κύρια οθόνη του MOTO U9 είναι QVGA, ανάλυσης 240x320 pixels με δυνατότητα απεικόνισης 262.000 χρωμάτων, ενώ η κάμερά του είναι της τάξεως των 2 MP, multishot, με landscape viewfinder και δυνατότητα λήψης video. Όσον αφορά την επικοινωνία το U9 με άλλες συσκευές υποστηρίζονται USB και Bluetooth, υπάρχει GPRS για πρόσβαση στο internet, AD2P για stereo Bluetooth wireless technology και Aeroplane mode ούτως ώστε να χρησιμοποιείτε το MOTO U9 εν ώρα πτήσεων χωρίς να υπάρχει πρόβλημα! Η τεχνολογία CrystalTalk υπόσχεται καθαρότερες συνομιλίες με λιγότερα παράσιτα, ενώ το όλο πακέτο έρχεται να συμπληρώσει η επαρκής μπαταρία λιθίου.

ΘΕΤΙΚΑ

Ενδιαφέρουσες multimedia/music υπηρεσίες

Τεχνολογία CrystalTalk

Προσεγμένη εμφάνιση

Έξοδος ακουστικών 3.5mm

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Μικρή εσωτερική μνήμη

Θα μας άρεσε 3G

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Motorola, ένα music/multimedia phone που δε θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 90 x 50 x 17.9 χιλ.

Βάρος: 87.5 γρ.

Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz / EDGE

Μνήμη: 25 MB & microSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: εξωτερική: OLED, 128x160 pixels, 65.000 χρωμάτων με touch πλήκτρα μουσικής, εσωτερική: QVGA, 240x320 pixels, 262.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, multi-shot, landscape viewfinder, light, video

Μπαταρία: LiIon

Χρόνος αναμονής: έως 350 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 7 ώρες και 10 λεπτά

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, GPRS, CrystalTalk technology, Aeroplane mode, music player, A2DP, πληκτρολόγιο touch sensitive, Java MIDP 2.0