Η πιστοποίηση Uni Systems πήρε την πιστοποίηση Unified Computing System Authorized Technology Provider της Cisco για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.


unisystemsΠρόκειται για διάκριση που καταδεικνύει τη δέσμευση της Εταιρείας για παροχή κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών για τον τομέα του Infrastructure Virtualization.


Με αυτή την πιστοποίηση, η Uni Systems αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην περιοχή που κατέχει αυτή τη διάκριση, η οποία πρακτικά σημαίνει ότι θα παρέχει εξειδικευμένη υποστήριξη σε εταιρείες που επιλέγουν να ενσωματώσουν τη νέα τεχνολογία της Cisco Unified Computing.


Η τεχνολογία Unified Computing Systems (UCS) της Cisco, αποτελεί την πρώτη επαναστατική απλοποίηση των παραδοσιακών αρχιτεκτονικών υποδομών, μειώνοντας δραματικά τον αριθμό των φυσικών συσκευών που απαιτούνται να εγκατασταθούν, να συνδεθούν, να αρχικοποιηθούν, να τροφοδοτηθούν, να ψυχθούν, να ασφαλιστούν και να υποστηριχθούν σε μία πληροφοριακή υποδομή. Η λύση παρέχει την απόλυτη βελτιστοποίηση για virtualized περιβάλλοντα, ενώ παράλληλα διατηρεί τη δυνατότητα υποστήριξης παραδοσιακών λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών σε φυσικές υποδομές.


Το Unified Computing System είναι το πρώτο προϊόν σε μία νέα και ευρεία οικογένεια προϊόντων, η οποία ολοκληρώνει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων για data center της Cisco και τοποθετεί τις virtualized υποδομές σε νέα διάσταση.


Το σύστημα Cisco UCS αποτελεί το πρώτο σύστημα πραγματικά Unified Computing, που υιοθετεί μία ξεκάθαρη αρχιτεκτονική προσέγγιση στην υποδομή data center, ενοποιεί υπολογιστικό περιβάλλον, δίκτυο, πρόσβαση σε συστήματα αποθήκευσης και virtualization σε μία αναβαθμίσιμη, αρθρωτή αρχιτεκτονική, η οποία είναι εύκολα διαχειρίσιμη ως ένα και μοναδικό σύστημα.