Η μακροχρόνια συνεργασία μεταξύ της Neurosoft και της Πειραιώς Factoring επεκτείνεται με την αξιοποίηση της εφαρμογής του Proxima+.


neurosoftΕιδικότερα, η Πειραιώς Factoring που συνεργάζεται με τη Neurosoft από το 2003, αποφάσισε να εκσυγχρονίσει το ήδη υπάρχον σύστημα Factoring που χρησιμοποιούσε. Η στρατηγική αυτή απόφαση της Πειραιώς Factoring είναι απόρροια των πλεονεκτημάτων που προσδίδει η υιοθέτηση του Proxima+ στις δραστηριότητες του τραπεζικού τομέα: ευκολία, ευελιξία και αυτοματοποίηση καθημερινών εργασιών, που συμβάλλουν καθοριστικά στον περιορισμό των δαπανών συντήρησης και των λειτουργικών εξόδων.


Συγχρόνως, το Proxima+ επιτρέπει την εξ αποστάσεως πρόσβαση σε ένα Κεντρικό Σύστημα, άμεσα και αποτελεσματικά μέσω μιας προηγμένης τεχνολογικά web-based πλατφόρμας λογισμικού. Εξοικονομώντας χρόνο και κόστος, το Proxima+, βοηθάει τις εταιρίες factoring να ανταποκριθούν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό της αγοράς, βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους σε συνάρτηση με τις ανάγκες των πελατών και τους επιχειρησιακούς στόχους τους.


Το Proxima+ αντανακλά την εξέλιξη των Τραπεζικών Εργασιών Factoring, απαντώντας στο πάγιο αίτημα της εποχής για γρήγορα, άμεσα, ανταγωνιστικά και ολοκληρωμένα συστήματα Διαχείρισης με προηγμένη σχεδιαστική αρχιτεκτονική και πελατοκεντρική εστίαση. Η εδραίωση της συνεργασίας με την Πειραιώς Factoring αποτελεί μία πρόσθετη αναγνώριση του έργου της Neurosoft, της Ελληνικής Εταιρίας Πληροφορικής με διεθνή παρουσία.