Οι Tech Gurus είναι μια ομάδα πιστοποιημένων συμβούλων με πλούσιες γνώσεις και άρτια τεχνική κατάρτιση σε θέματα τεχνολογίας.


multirama 2010Στόχος των Tech Gurus είναι να απλουστεύσουν την σχέση των καταναλωτών με την τεχνολογία, προσφέροντας λύσεις στα προβλήματα τεχνολογίας που τους απασχολούν προσαρμοσμένες πάντα στις ατομικές τους ανάγκες.


Οι Tech Gurus συζητούν αναλυτικά με τους πελάτες που επισκέπτονται το δίκτυο καταστημάτων Multirama ή ακόμη και μέσω τηλεφώνου, προκειμένου να κατανοήσουν πλήρως κάθε τους ανάγκη σε θέματα τεχνολογίας και να σχεδιάσουν μαζί μία ολοκληρωμένη και ιδανική λύση που θα τους καλύπτει.


Η αδιαφιλονίκητη αξία της συγκεκριμένης υπηρεσίας για όσους δεν έχουν χρόνο ή επιθυμούν μια πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, έγκειται στο γεγονός ότι οι Tech Gurus μπορούν με μια επίσκεψη στο χώρο τους (στο σπίτι ή το γραφείο) να δώσουν λύσεις σε θέματα όπως π.χ. δια-συνδεσιμότητας ηλεκτρονικών συσκευών οικιακής ψυχαγωγίας (DVD players, TV, Home Cinema, PC ή Notebook) καθώς και στην πλήρη αξιοποίηση δυνατοτήτων των συσκευών αυτών. Ακόμη, μπορούν να εντοπίσουν λύσεις άμεσα πάνω σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης στο internet, ανίχνευσης και αποκατάστασης ιού στον υπολογιστή, στην εγκατάσταση Home Cinema και internet και σε πολλά άλλα.


Σήμερα η υπηρεσία Tech Gurus είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Multirama ανά την Ελλάδα, ενώ η γραμμή επικοινωνίας της υπηρεσίας Tech Gurus είναι το νούμερο 181716.