Το BeoSound 6 είναι η πρόταση της Bang & Olufsen για όλους εκείνους που παθιάζονται με τη μουσική και δεν μπορούν να την αποχωριστούν όπου κι αν βρίσκονται

untitled-11Ζυγίζει μόλις 65 γραμμάρια, μπορεί να σε ακολουθήσει παντού και να σου προσφέρει την τέλεια ηχητική απόδοση ενώ σε ταξιδεύει με τη μουσική του για 40 ώρες χωρίς διακοπή με 4 GB μνήμης που μπορούν να “φιλοξενήσουν” περίπου 1000 αγαπημένα σας τραγούδια!

Το BeoSound 6 είναι η πρόταση της Bang & Olufsen για όλους εκείνους που παθιάζονται με τη μουσική και δεν μπορούν να την αποχωριστούν όπου κι αν βρίσκονται.

Έχει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ τα πλήκτρα του είναι φτιαγμένα από μαύρο ελαστικό σιλικόνης. Είναι κατασκευασμένο από ελαφρά υλικά όπως η ελαστική γόμα και το αλουμίνιο και φοράει τη δική του δερμάτινη θήκη Louis Vuitton.

Ο ενοχλητικός θόρυβος που συνηθίζετε να ακούτε σε πολλά ψηφιακά music players, στο BeoSound 6 δεν υπάρχει. Η μουσική λεπτομέρεια θα σας καταπλήξει!

Τα ακουστικά του – earphones 8 – είναι τόσο ελαφρά που τα ξεχνάς ότι τα φοράς ακόμα και εάν χρησιμοποιούνται μαζί με γυαλιά. Η εφαρμογή τους είναι άψογη σε όποια δραστηριότητά σας.

Ένα από τα χαρίσματα της Bang & Olufsen είναι η απλότητα στη χρήση, χάρισμα που θα το βρείτε σε οποιαδήποτε συσκευή της Δανέζικης εταιρίας. Έτσι λοιπόν το BeoSound 6 διαθέτει ένα εύχρηστο μενού για να μην προβληματιστείτε ούτε μια στιγμή και συνδέεται με το PC σας για να μεταφέρετε μουσική μέσω του software BeoPlayer που εύκολα θα κατεβάσετε από το site της B&O.

Αναζητήστε το BeoSound 6 σε όλα τα καταστήματα Band & Olufsen και ακούστε μουσική εκτός σπιτιού σας σαν να ήσασταν σπίτι!