Το HTC Hero κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Κινητού Τηλεφώνου στα βραβεία του Mobile World Congress που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη.


large_hero_allΤο κινητό της ταϊβανέζικης εταιρείας με το λειτουργικό σύστημα Android και το Sense User Interface κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις των χρηστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως ανακοίνωσε η ίδια η HTC στο Mobile World Congress, το Hero θα μπορέσει να αναβαθμιστεί δωρεάν, καθώς ο κάτοχός του θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάσει την ανανεωμένη έκδοση του Sense, που παρουσιάστηκε στη Βαρκελώνη.


Ο Steve Jobs της Apple αναδείχθηκε ως η Προσωπικότητα της Χρονιάς στη Βιομηχανία Κινητών, ενώ τον τίτλο της Καλύτερης Καινοτομίας κατέκτησε η τεχνολογία Mobile High Definition Voice.


Στο BlackBerry Enterprise Server v5.0 απονεμήθηκε ο τίτλος της καλύτερης business υπηρεσίας, ενώ ως καλύτερο mobile game της χρονιάς αναδείχθηκε το «The Last City – Fight For Your Life» της Iricom. Το MiFi Intelligent Mobile Hotspot που μετατρέπει το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας σε πάροχο πρόσβασης στο Internet πήρε τον τίτλο της καλύτερης συνδεδεμένης φορητής συσκευής (εκτός κινητών τηλεφώνων).


Πάνω από 500 διαφορετικά προϊόντα ήταν υποψήφια για την κατάκτηση ενός από τα 19 διαφορετικών βραβείων, σε μία βραδιά η οποία έκλεισε με μία συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Duran Duran.