Η CD Media ανακοίνωσε ότι από τον Μάρτιο καθίσταται επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των προϊόντων Disney Interactive Studios, Square Enix/Eidos, Konami, Koei, καθώς και Black Bean.


cd_media_logoΟι παραπάνω εταιρείες διαθέτουν ένα portfolio ισχυρών τίτλων και franchises που εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν σημαντικά την θέση της εταιρείας στην αγορά. Ενδεικτικά αναφέρονται: Toy Story, Hannah Montana, High School Musical (Disney), Final Fantasy, Batman Arkham Asylum, Tomb Raider (Square Enix/Eidos), Pro Evolution Soccer –για Xbox360 & PC- (Konami), Ninja Gaiden, Dynasty Warriors (Koei), WRC 2010, SBK 09 (Black Bean).


Με τις ανωτέρω συμφωνίες η CD Media ενισχύει σημαντικά την γκάμα των προσφερόμενων τίτλων της με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υποστήριξης προς τους πελάτες της και προσδοκά την περαιτέρω ισχυροποίηση της στον κλάδο που δραστηριοποιείται.


Το 2009 ο κύκλος εργασιών της CD Media ανήλθε στα €23,7 εκατ., τα λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) ανήλθαν σε €3,1 εκατ. και τα κέρδη προ φόρων διαμορφώθηκαν στα €1,6 εκατ. Η ανάληψη των νέων αντιπροσωπειών αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των αποτελεσμάτων της εταιρίας για το 2010. Ενδεικτικά ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί στα €35 εκατ., με λειτουργικά αποτελέσματα (EBITDA) €5,2 εκατ. και κέρδη προ φόρων €3,2 εκατ.