Το Sony Design θα γνωρίσει το ευρωπαϊκό κοινό από 14 έως 19 Απριλίου 2010, στο event ZonaTortona, μέρος της έκθεσης «Milano Salone Internazionale del Mobile 2010».


BarberOsgerbySony11104Η Sony θα αξιοποιήσει αυτή την πρωτοποριακή έκθεση επίπλου για να παρουσιάσει τη σύγχρονη προσέγγισή της στο design, εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες, μέσα από ένα concept επικεντρωμένο στο lifestyle.


Αφορμή για τη συμμετοχή στην έκθεση ήταν το λανσάρισμα του Monolithic Design, του νέου σχεδιαστικού concept που πρόσφατα παρουσίασε η Sony, μέσα από τη νέα γκάμα των τηλεοράσεων και των home entertainment συσκευών της. Το συγκεκριμένο concept εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πάθος της Sony να θέσει νέες βάσεις στην αντίληψη των καταναλωτών για το home entertainment και να ενθαρρύνει την αλλαγή του lifestyle μέσα από την παρουσία στον χώρο των συγκεκριμένων τηλεοράσεων και συσκευών εικόνας και ήχου.


Ειδικά για αυτήν την παρουσίαση, η ομάδα του Sony Design κάλεσε από το Λονδίνο τους σχεδιαστές Edward Barber και Jay Osgerby (BarberOsgerby), οι οποίοι επιστρατεύοντας τη δημιουργικότητά τους και τη βαθιά τους γνώση στο design, θα δουλέψουν μαζί με τους σχεδιαστές της Sony για να παρουσιάσουν την αρμονικότερη ένταξη των προϊόντων αυτών στον σύγχρονο τρόπο ζωής.


Αυτή η παρουσίαση της προσέγγισης της Sony στο design, θα φιλοξενηθεί στον εντυπωσιακό χώρο της Officine Stendhal στην διεύθυνση Via Stendhal 35.