Ο Όμιλος Virtual Trip ανακοίνωσε ότι εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία η δραστηριότητα της Actech LLC στην πόλη Άκρον στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.


vtripgroupΗ Actech προωθεί και υποστηρίζει την “οικογένεια” προϊόντων SOLO Gateway στην αγορά της Βορείου Αμερικής. Η εταιρεία ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία της τον Σεπτέμβριο του 2009 και δημιούργησε ένα ευρύ δίκτυο από συνεργάτες VAR. Σύντομα μάλιστα θα ξεκινήσει η λειτουργία σειράς εγκαταστάσεων του SOLO Telco Gateway σε Internet Service Providers σε επιχειρήσεις τόσο στο Οχάιο, όσο και σε άλλες Πολιτείες των ΗΠΑ.


Η Actech LLC στελεχώνεται από επτά άτομα με πολύ σημαντική εμπειρία στους κλάδους Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στις ΗΠΑ.
Παράλληλα, η SOLO Gateway AE, μέλος του Ομίλου Virtual Trip και κατασκευάστρια εταιρεία της ομώνυμης οικογένειας προϊόντων ανακοίνωσε την επέκταση του διεθνούς δικτύου μεταπωλητών της σε Αργεντινή, Νιγηρία, Ολλανδία, Σρι Λάνκα και Πολωνία με την προσθήκη των εταιρειών IAS Application Systems, IT Works Nigeria, Spike Systems, Weldacy Initiatives, CIRITE Technologies και Danbit Systems.


To SOLO Gateway αποτελεί μια από τις κορυφαίες λύσεις Unified Communications της διεθνούς αγοράς για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και για οικιακούς χρήστες.