Η Huawei παρουσίασε την πρώτη συσκευή smartphone HSPA+ Android, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Συνεδρίου GSMA Mobile World Congress.


Huwaei U8800

Huwaei U8800

Το smartphone U8800 θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από το τρίτο τρίμηνο του 2010, και υποστηρίζει πρόσβαση στο διαδίκτυο με πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες από τις υπάρχουσες συσκευές smartphones 3G. To U8800 χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα 2.1 της Android, και εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του HSPA+ για υποστήριξη ταχυτήτων downlink έως 14 Mb/s. Αυτή η ταχύτητα επιτρέπει στο χρήστη να «κατεβάσει» αρχείο βίντεο μεγέθους 400Mb μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Το smartphone θα έχει οθόνη μεγέθους 3.8 ιντσών, η οποία θα δίνει στο χρήστη μια ευρύτερη εικόνα και θα του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαδικτυακές εφαρμογές (Internet applications).


H Huawei κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσίασε τρείς επιπλέον συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android.


U8300

Huwaei U8300

Huwaei U8300

Στοχευμένο σε νεότερους χρήστες, προσφέρει πρόσβαση σε δημοφιλή websites κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter, έχει πληκτρολόγιο τύπου Qwerty, και είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να διασφαλίσει ώρες chatting online στο χρήστη.


U8100/U8110
Smartphones «βάσης», με οθόνη 2.8 ιντσών, touchscreen QVGA και διπλή φωτογραφική μηχανή με 0.3 mega pixels στο μπροστινό μέρος και 3.2 στο πίσω. Μέσω WiFi και bluetooth, μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο Internet 2 χρήστες και να ανταλλάξουν αρχεία. Αυτά τα δύο smartphones θα αρχίσουν να διατίθενται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2010.


SmaKit S7
huwaei HIDΤο SmaKit S7 έχει οθόνη 7 ιντσών με ανάλυση 800 x 480. Υποστηρίζει την ανταλλαγή αρχείων σε διάφορες οθόνες και την παρουσία του ίδιου περιεχομένου ταυτόχρονα σε υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, και τηλεοράσεις. H «ταμπλέτα» SmaKit S7 επιτρέπει στο χρήστη εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, επίσκεψη σε ιστοσελίδες κοινωνικών δικτύων, καθώς και online αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα – applications. Προκειμένου να λάβει ο χρήστης μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι, το Smakit S7 έχει δυνατότητα διασύνδεσης με οικιακή «θύρα», τηλεόραση, ή συσκευή Android.