Η HP ανακοινώνει ότι οι νέοι servers της οικογένειας HP Integrity θα εξοπλίζονται με τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα της Intel.


HP IntegrityΟ επεξεργαστής Intel® Itanium® 9300, γνωστός ως Tukwila, αυξάνει σημαντικά τις επιδόσεις των συστημάτων πληροφορικής, προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις στην αξιοπιστία, την επεκτασιμότητα και τις δυνατότητες εικονικοποίησης. Υιοθετώντας αυτόν τον επεξεργαστή στη νέα γενιά των servers HP Integrity, η HP είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερες καινοτομίες σε τομείς όπως η διαθεσιμότητα, η ευελιξία και η αυτοματοποίηση, στα πλαίσια μιας συγκλίνουσας υποδομής (converged infrastructure).


Σε συνδυασμό με την αυξημένη λειτουργικότητα που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα HP-UX11i ως προς την εικονικοποίηση, την επιχειρησιακή συνέχεια και την αυτοματοποίηση, τα χαρακτηριστικά του νέου επεξεργαστή εξασφαλίζουν στους εταιρικούς πελάτες τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις αλλαγές του περιβάλλοντος, ώστε να δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη τους.


Κορυφαίες εταιρείες απ’ όλο τον κόσμο, όπως η Pella Corporation, η Telefónica και η Pirelli, στηρίζουν στους servers HP Integrity τις πιο απαιτητικές λειτουργικές δραστηριότητες τους. Η Pella Corporation, κορυφαίος κατασκευαστής παραθύρων και πορτών, σε μια περίοδο ραγδαίας ανάπτυξης χρειαζόταν να αυξήσει την παραγωγή της και να διασφαλίσει την επιχειρησιακή της συνέχεια. Έτσι επέλεξε την πλατφόρμα HP Integrity για να βελτιώσει τις επιδόσεις των συστημάτων της και να διασφαλίσει τη διαθεσιμότητα των βάσεων δεδομένων για τον τομέα της παραγωγής. Παράλληλα, ήθελε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των χρηστών της για on-demand επεκτασιμότητα και μεγαλύτερη ταχύτητα στην επεξεργασία δεδομένων.


HP integrity close upH Telefónica, ένας κολοσσός στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, απευθύνθηκε στην HP, όταν θέλησε να ενισχύσει τις δραστηριότητες της στον κλάδο των υπηρεσιών hosting. Η θυγατρική της εταιρείας Telefónica USA επέλεξε τους server HP Integrity servers, με λειτουργικό σύστημα HP-UX 11i, για τη συνολική αναβάθμιση του data center της στο Μαϊάμι.


Η Pirelli, ο πέμπτος σε μέγεθος παραγωγός ελαστικών στον κόσμο, αξιοποιεί τα συστήματα HP Integrity για την επιχειρηματική της ανάπτυξη. Η Pirelli στηρίζεται στις λύσεις της HP και της Intel για τη διαθεσιμότητα της πληροφοριακής υποδομής της, ώστε να υποστηρίξει τις παγκόσμιες δραστηριότητες της και να απλοποιήσει τη διαχείριση στο τμήμα πληροφορικής της. Η Pirelli αξιοποιεί την πλατφόρμα HP Integrity με λειτουργικό σύστημα HP-UX 11i και λογισμικό clustering HP Serviceguard για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του συστήματος παραγωγής της.