Η Kaspersky Lab ανακοινώνει την αναβάθμιση του συστήματός της για την επεξεργασία δειγμάτων από πιθανώς κακόβουλα προγράμματα που εξαπλώνονται μέσω email.


kaspersky-logoΤα εργαστήρια antivirus της Kaspersky Lab υλοποιούν πλέον μια εξελιγμένη μέθοδο επεξεργασίας κακόβουλων προγραμμάτων, προσφέροντας ένα νέο επίπεδο ασφάλειας. Από τις 11 Φεβρουαρίου 2010, το σύστημα για την επεξεργασία των μηνυμάτων που στέλνονται στη διεύθυνση newvirus@kaspersky.com θα λειτουργεί αυτόματα με βάση ένα βελτιωμένο μηχανισμό ευρετικής ανίχνευσης ιών.


Στο πλαίσιο της λειτουργίας του συστήματος, κάθε χρήστης που στέλνει μήνυμα στην παραπάνω διεύθυνση, θα λαμβάνει άμεσα απάντηση για την επικινδυνότητα του προγράμματος με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν στη βάση δεδομένων antivirus της Kaspersky Lab. Αν κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, ο χρήστης θα ειδοποιηθεί αμέσως μόλις αυτό προστεθεί στις βάσεις δεδομένων.


Η Kaspersky Lab αναπτύσσει συνεχώς τις υποδομές της ώστε να βελτιώνει την ποιότητα που προσφέρουν οι λύσεις της στον τομέα της ανίχνευσης ιών. Το νέο σύστημα επεξεργασίας κακόβουλων προγραμμάτων αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την απόδοση των εργαστηρίων antivirus της εταιρείας.