Η AMD παρουσιάζει την κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5570, ιδανική για χρήστες που αναζητούν μία κάρτα συμβατή με DirectX® 11 με υψηλή ενεργειακή απόδοση για small form factor υπολογιστές.



ATI Radeon 5570 (1)Η κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5570 συμπληρώνει τη βραβευμένη σειρά των γραφικών AMD που υποστηρίζουν πλήρως DirectX 11, καθώς επίσης την τεχνολογία multi-display ATI Eyefinity και τις δυνατότητες ATI Stream.


Με την υποστήριξη ATI Eyefinity και το DirectX 11, η ATI Radeon HD 5570 προσφέρει πλήρη HD αναπαραγωγή στα 1080p και υποστηρίζει την τεχνολογία ATI Stream, βοηθώντας την αύξηση της απόδοσης για αναπαραγωγή βίντεο και εφαρμογές παραγωγικότητας, προσφέροντας ταυτόχρονα μία πλήρη εμπειρία σε Microsoft Windows® 7.


Ένας κομψός, υψηλής ενεργειακής απόδοσης υπολογιστής που βασίζεται σε γραφικά ATI Radeon HD 5570, σε συνδυασμό με τους νέους επεξεργαστές AMD Phenom™ II X4 905e στα 65W και τα AMD 7-series chipsets, μπορεί να προσφέρει immersive gaming και παραστατική ψηφιακή ψυχαγωγία. Αυτές οι πλατφόρμες αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για κατασκευαστές συστημάτων και ενθουσιώδεις οπαδούς του home theater που αναζητούν ψυχαγωγία Eye-Definition.


Προηγμένη απόδοση, προσιτή τιμή
Η κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5570 προσφέρει εξαιρετικό παιχνίδι με τίτλους για DirectX® 11 όπως το Colin McRae™: DiRT® 2™ της Codemaster, το BattleForge™ της EA Phenomic , το S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat™ της GSC Game World και το Battlefield: Bad Company™ 2 καθώς επίσης και τίτλους για DirectX® 9, DirectX® 10, DirectX® 10.1 και OpenGL. Η ATI Radeon™ HD 5570 προσφέρει μέχρι και 60% βελτίωση απόδοσης συγκριτικά με το κοντινότερο ανταγωνιστικό προϊόν στην κατηγορία του.


Επεκτείνοντας την επιφάνεια εργασίας
ATI Radeon 5570 (2)Η πιο πρόσφατη εξέλιξη στην τεχνολογία ATI Eyefinity δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται μέχρι και τρεις οθόνες με μία μόνο κάρτα γραφικών ATI Radeon HD 5570, προσφέροντας μία άκρως συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού, και ενισχύει την αύξηση της παραγωγικότητας σε εφαρμογές για το σπίτι και το γραφείο.


Επιτάχυνση με τεχνολογία ATI Stream
Η τεχνολογία ATI Stream βοηθά στην επιτάχυνση της επανακωδικοποίησης του βίντεο και στη βελτίωση της επίδοσης της αναπαραγωγής βίντεο με εφαρμογές όπως το Adobe® Flash®. Επίσης προσφέρει βελτιώσεις που επιτρέπουν καλύτερη οπτική ποιότητα και εντονότερες εικόνες.


Immersive εμπειρία για HD multimedia
Η κάρτα γραφικών ATI Radeon™ HD 5570 προσφέρει τις ίδιες πλούσιες δυνατότητες για HD multimedia όπως και με την «enthusiast-class» ATI Radeon HD 5870, με χαρακτηριστικά όπως το HDMI 1.3a με Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio για μία εξαιρετική media εμπειρία για υπολογιστές.