Την κομψότητα με τη σύγχρονη τεχνολογία συνδυάζει η Fujitsu με το νέο Lifebook AH550, που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από σήμερα.


Lifebook AH550_1Το νέο Lifebook προσφέρει δύο τρόπους αναπαραγωγής εικόνας: είτε μέσω της υψηλής ανάλυσης (HD) LCD ευρείας οθόνης 15,6 ιντσών είτε μέσω της οθόνης της τηλεόρασης, με σύνδεση HDMI. Με τη γυαλιστερή του επιφάνεια, σε συνδυασμό με το ενσωματωμένο WLAN και τη δυνατότητα σύνδεσής του μέσω Blutooth™ και 3G/UMTS, το LIFEBOOK AH550 αποτελεί την τελευταία στιλιστική πρόταση της Ιαπωνικής Τεχνολογίας, οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο χρήστης.


Η ταχύτητα του notebook και η άμεση ανταπόκριση στις όποιες ανάγκες του χρήστη οφείλονται στους επεξεργαστές Intel® Core™ i7/i5/i3, με τους οποίους είναι εφοδιασμένο. Το νέο προϊόν της Fujitsu ανήκει στην κατηγορία προϊόντων All-round, στην κατηγορία, δηλαδή, εκείνη για τη χρήση στο σπίτι και για εφαρμογές Office.


Lifebook AH550_2Η ανθεκτικότητά του βασίζεται στην εφαρμογή των ιαπωνικών προτύπων ποιότητας (TQM) που εγγυώνται την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του σε ισχυρές πιέσεις στο καπάκι και πτώσεις του, ενώ με την κατασκευή αδιάβροχου πληκτρολογίου και δίοδο διαφυγής υγρών γύρω από το πληκτρολόγιο, ο χρήστης με μία κίνηση απελευθερώνεται από τον κίνδυνο καταστροφής του από την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του. Τέλος, το γυαλιστερό του φινίρισμα με ενδείξεις χρωμίου, οι οποίες δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας, επιβάλλουν τη χρήση του οπουδήποτε.


Lifebook AH550_3H αξιοπιστία και αντοχή του LIFEBOOK ΑΗ550 συνδυάζεται με την ευκολία χρήσης. Προσφέρει άνετη επικοινωνία με την ενσωματωμένη κάμερα 1.3 Mpixel καθώς και με το ενσωματωμένο ψηφιακό μικρόφωνο, το οποίο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους κατά τη μετάδοση της φωνής. Για την άνεση του χρήστη, είναι επίσης εφοδιασμένο με Num Keys, καθώς και με ειδική είσοδο SD/SDHC/MS/MS pro card και Express Card Slot, έτσι ώστε οι φωτογραφίες από ψηφιακή μηχανή εύκολα να αποθηκεύονται και αναπαράγονται.