Με το Disney Channel εμπλουτίζεται το Conn-x TV ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διαθέσιμων καναλιών σε σχεδόν 50.


DISNEY_blue_lock_upΣειρές και ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια περιλαμβάνονται στο πλούσιο πρόγραμμα του Disney Channel, προσφέροντας διασκέδαση, αλλά και επιμόρφωση μέσα από την ψυχαγωγία.


Το Disney Channel απευθύνεται σε δύο ξεχωριστές ηλικιακές ομάδες, μικρά παιδιά 2-5 και μεγαλύτερα 6-14 ετών και στις οικογένειές τους, προσφέροντας μία πλειάδα προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν η αγαπημένη «Hannah Montana», η επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων «Ο Φινέας και ο Φερμπ» και ταινίες του Disney Channel, όπως το «High School Musical» και το «Camp Rock».


conn-xTVΑκόμη, το κανάλι περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του καθημερινά την ενότητα Playhouse Disney, μία γκάμα ενημερωτικών – επιμορφωτικών εκπομπών για παιδιά προσχολικής ηλικίας, όπως τις παγκοσμίως επιτυχημένες σειρές «Η Λέσχη του Μίκυ» και «Ο Μαστοράκος».


Εκτός από το Disney Channel, για τους μικρούς μας φίλους, μέσα από το Conn-x TV προβάλλονται και τα δημοφιλή Kids Co. και Baby TV, ενώ στις υπηρεσίες Film Express και Film Club είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο δεκάδες παιδικές ταινίες στην ειδική κατηγορία «παιδικά».


Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα για την υπηρεσία στο site www.conn-xTV.gr.