Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η επέκταση του δικτύου πελατών της Επίγνωσις, σε παγκόσμιο επίπεδο, με πρόσφατη προσθήκη την Fujitsu Australia-New Zealand.


vtripgroupΣτο πλαίσιο της συμφωνίας η Fujitsu θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα eFront για την εκπαίδευση 2.500 χρηστών, ενώ προβλέπεται ο συνολικός αριθμός χρηστών να φτάσει τους 7.500 χρήστες έως το τέλος του 2010.


Η Fujitsu παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών, ενώ σε ό,τι αφορά τη στρατηγική διαβούλευση σε εφαρμογές, υπηρεσίες και λύσεις υποδομής, η Fujitsu έχει κερδίσει την φήμη ως του μοναδικού προμηθευτή για εταιρείες ηγέτες και κυβερνητικούς οργανισμούς.


Ως εκ τούτου, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο με πάνω από 10 εκατομμύρια πελάτες και 160.000 εργαζομένους σε 60 χώρες ανά τον κόσμο. Στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία η Fujitsu Australia-New Zealand απασχολεί περίπου 10.000 άτομα. Η Επίγνωσις είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη, τεχνολογικά προσανατολισμένη εταιρεία ηλεκτρονικής μάθησης. H εταιρεία έχει έδρα την Αθήνα και είναι μέλος του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος Virtual Trip. Η Επίγνωσις προσφέρει την πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης eFront και οραματίζεται την ηλεκτρονική μάθηση 2.0 (eLearning 2.0) ως την κυρίαρχη προσέγγιση της ανάπτυξης του ανθρώπινου κεφαλαίου και των υπηρεσιών εκπαίδευσης.