Tο www.you.gr σε μία νέα ειδική ενότητα παρουσιάζει τις προτάσεις της Apple, οι οποίες με απλό, αλλά και οικονομικό τρόπο δίνουν καθημερινές λύσεις.


you.gr

you.gr

Ανακαλύψτε το Apple TV, τον πιο έξυπνο τρόπο να απολαμβάνετε τις ταινίες, τη μουσική, τα Podcasts και της φωτογραφίες που έχετε στο Mac ή στο PC σας, μαζί με τους φίλους σας στη μεγάλη τηλεόραση του σαλονιού.


Μάθετε πόσο εύκολα μπορείτε αξιοποιώντας την υπηρεσία MobileMe της Apple να συγχρονίσετε e-mails, επαφές και ημερολόγιο σε όλες τις συσκευές σας, στο iPhone, το iPod touch, το Mac και το PC.


Αξιοποιήστε το Airport Express και δημιουργήστε όπου κι αν βρίσκεστε, στο λεπτό ένα ασύρματο δίκτυο, διασυνδέοντας όλες τις συσκευές σας.


Γνωρίστε πώς μπορείτε να έχετε αυτόματο Back up για όλες τις συσκευές σας, δημιουργώντας παράλληλα ένα τοπικό Wi-Fi με το Time Capsule.


Οι λύσεις και οι ιδέες γύρω από την Apple εμπλουτίζονται συνεχώς. Μείνετε συντονισμένοι στο www.you.gr ή επισκεφτείτε ένα από τα 75 καταστήματα τεχνολογίας U και βρείτε τις καλύτερες προτάσεις και λύσεις τεχνολογίας, που ταιριάζουν στη δική σας εξειδικευμένη ανάγκη.