Ο Spider-Man θα «αναρριχηθεί» στις κινηματογραφικές αίθουσες σε 3D από τις 3 Ιουλίου 2012, όπως ανακοίνωσε ο Τζεφ Μπλέικ, Πρόεδρος της Sony Pictures Worldwide.


marvel_audiovisualΤα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στο 2010, σε σκηνοθεσία του Μαρκ Γουέμπ και σενάριο του Τζέιμς Βάντερμπιλτ. Παραγωγοί της ταινίας – ο τίτλος της οποίας δεν έχει οριστεί ακόμα – θα είναι οι Άβι Άραντ και Λόρα Ζίσκιν για λογαριασμό της Columbia Pictures & των Marvel Studios.


Σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ο Μπλέικ αναφέρει: “ο Spider-Man είναι η απόλυτη καλοκαιρινή κινηματογραφική εμπειρία και είμαστε ενθουσιασμένοι που οι δημιουργοί της ταινίας θα την παρουσιάσουν σε 3D. Ο Spider-Man είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες στον κόσμο και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό ανυπομονεί να ανακαλύψει το όραμα του Μαρκ για τον Πήτερ Πάρκερ και το franchise”.


Η ταινία θα βγει ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο στις 3 Ιουλίου 2012. Στην Ελλάδα θα διανεμηθεί στους κινηματογράφους από την Audio Visual Entertainment για λογαριασμό της Sony Pictures Releasing International.