Με ανακοίνωση της η Pylones Hellas AE, γνωστοποίησε ότι είναι επισήμως certified reseller για την ελληνική αγορά της Blue Coat Systems

pylones logoΗ τελευταία περιλαμβάνεται ανάμεσα στις κορυφαίες παγκοσμίως στο χώρο της ασφάλειας των επικοινωνιών μέσω του Web, καθώς και της βελτίωσης της απόδοσης των εφαρμογών που λειτουργούν πάνω ένα δίκτυο είτε σε τοπικό είτε σε απομακρυσμένο επίπεδο.

«Η συνεργασία με την Blue Coat Systems μας επιτρέπει να προσφέρουμε μία περισσότερο διευρυμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων προς τις ελληνικές επιχειρήσεις» σημείωσε ο Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas. «Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της στρατηγικής μας για συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων που διαθέτουμε είναι εξαιρετικά θετικά και εκτιμούμε ότι με την Blue Coat θα μας επιτρέψουν με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς».

Σύμφωνα με τον Davide Carlesi, Territory Manager Italy, Greece, Cyprus and Malta“εκτιμούμε ότι υπάρχουν σημαντικές προοπτικές για τα προϊόντα και της λύσεις της Blue Coat στην ελληνική αγορά και η Pylones Hellas είναι η κατάλληλη εταιρεία προκειμένου να αδράξουμε τις συγκεκριμένες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι η συνεργασία μας θα έχει αμοιβαία οφέλη».

Η Blue Coat Systems ιδρύθηκε το 1996 στο Sunnyvale της Καλιφόρνια και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις μεγαλύτερες εταιρείες στους τομείς όπου δραστηριοποιείται. Η εταιρεία διαθέτει μία οικογένεια έξυπνων συσκευών που προσφέρουν στα τμήματα πληροφορικής μεγάλων επιχειρήσεων τη δυνατότητα να διασφαλίζουν με επιτυχία την ασφάλεια των επικοινωνιών τους που πραγματοποιούνται μέσω του Web.

Επιπλέον, τα προϊόντα της Blue Coat Systems μπορούν να επιταχύνουν το χρόνο που απαιτείται για τη διεκπεραίωση επιχειρηματικών εφαρμογών πάνω από το εταιρικό δίκτυο. Επιπλέον, οι λύσεις της Blue Coat προσφέρουν μία ολοκληρωμένη και λεπτομερή εικόνα και έλεγχο ενός εταιρικού δικτύου WAN που συνδέει απομακρυσμένα σημεία παρουσίας της επιχείρησης, αναφορικά με την κίνηση, την ασφάλεια και την απόδοση του συγκεκριμένου δικτύου. Όλες αυτές οι δυνατότητες συνδυάζονται με ισχυρά εργαλεία διαχείρισης και έκδοσης αναφορών (reporting) με αποτέλεσμα να είναι ταχύτερη και ευκολότερη η υλοποίηση, η ρύθμιση και η διαχείριση των συσκευών και των τεχνολογικών λύσεων της Blue Coa

Οι λύσεις της Blue Coat χρησιμοποιούνται συνήθως σε:

  • Εταιρείες με πολλαπλά υποκαταστήματα ή σημεία παρουσίας
  • Internet gateways
  • Data Centers
  • Πολυεθνικούς οργανισμούς

«Η εκτίμηση μας είναι ότι υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός ελληνικών εταιρειών που θα έχουν σημαντικά οφέλη από τις λύσεις και τα προϊόντα της Blue Coat» τόνισε ο κ. Νέτος.