Η νέα πρόκληση για PS3 και PSP

sony1Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητες του μυαλού σας, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν; Δεν έχετε παρά να αποκτήσετε το echochrome, το επερχόμενο puzzle game για PS3 και PSP.

Αν έπρεπε να το περιγράψουμε με μια φράση θα λέγαμε: μινιμαλιστικά γραφικά, gameplay που δοκιμάζει τις δυνατότητες του μυαλού και ένα γενικό concept-σπαζοκεφαλιά! Είναι κυριολεκτικά επαναστατικό. Καλείστε να καθοδηγήσετε τον ήρωα (mannequin) σε μια σειρά μπερδεμένων τρισδιάστατων λαβύρινθων. Η διαφορά είναι ότι δεν περιστρέφετε το mannequin, αλλά τους λαβύρινθους.

Αρχικά δε μοιάζει εφικτό – ξαφνικές πτώσεις και αδιέξοδα «φρενάρουν» τις περιπλανήσεις σας. Κι όμως περιστρέφοντας το λαβύρινθο, προκειμένου να προσεγγίσετε τα προβλήματα και τους κινδύνους από διαφορετική προοπτική ενδέχεται να δείτε την πραγματικότητα με άλλο μάτι!

Μόλις εξοικειωθείτε θα ενθουσιαστείτε. Αυτό που μοιάζει με επικίνδυνο κενό μπορεί να μετατραπεί σε αδιάκοπο μονοπάτι μόλις αλλάξετε οπτική γωνία. Κι αυτό γιατί το echochrome βασίζεται σε μια επαναστατική μηχανή, η οποία επιτρέπει στην οφθαλμαπάτη να εμπλέκεται με την πραγματικότητα. Εν συντομία, τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

Προετοιμαστείτε να…σπάσετε το κεφάλι σας αναζητώντας τη λύση στους γρίφους, αλλά και για να πανηγυρίστε μόλις βρείτε το σωστό δρόμο. Γιατί τελικά όταν κάνεις τα αδύνατα δυνατά το διασκεδάζεις αφάνταστα!

Δοκιμάστε τις ικανότητες και τη φαντασία σας σε λαβύρινθους αυξανόμενης δυσκολίας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε την εμπειρία σας, προκειμένου να δημιουργήσετε τα δικά σας επίπεδα. Όταν ολοκληρώσετε τις μπερδεμένες σας δημιουργίες, μπορείτε να τις μοιραστείτε με φίλους μέσω του PLAYSTATION®Network στο PS3 ή το Ad Hoc Mode στο PSP – κι έτσι πάντα θα σας περιμένεί μια νέα δοκιμασία.

Αν είστε αρκετά ανοικτόμυαλοι και σας αρέσουν τα παιχνίδια γρίφων, αποκτήστε το echochrome στο PS3 και το PSP για μια πρωτοφανή πνευματική εξάσκηση! Στο PS3 θα είναι διαθέσιμο ως download μέσω του PLAYSTATION Network, ενώ στο PSP θα κυκλοφορήσει σε UMD™(Universal Media Disc).