Cool & Smart

Με άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά, ultracool look και πλήθος λειτουργιών, το A1200 διαφέρει από κάθε άλλο smartphone που έχετε δει.

Motorola A1200 Μετά από ένα σεβαστό διάστημα κυκλοφορίας του σε άλλες αγορές, η Motorola έφερε το A1200 και στην Ελλάδα. Το στοιχείο του μοντέλου που σίγουρα θα σας κινήσει την περιέργεια είναι αν μη τι άλλο το πρωτότυπο, διαφανές κάλυμμα της οθόνης του το οποίο βρίσκεται εκεί προκειμένου να προστατεύει την ανάλυσης 240x320 pixels touch TFT οθόνη των 262.000 χρωμάτων. Μια και έγινε λόγος γι’ αυτή, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι αρκετά φωτεινή, ευκρινής και συνεργάζεται αρμονικά με το stylus. Το εν λόγω «αξεσουάρ» μάλιστα, δένει εξαιρετικά με το όλο design αναδεικνύοντας τον προσεγμένο σχεδιασμό του μικροκαμωμένου A1200. Το quad-band smartphone της Motorola τρέχει πάνω σε Linux και διαθέτει 8 MB εσωτερικής μνήμης, αριθμός που εύκολα μπορεί να αυξηθεί με την προσθήκη μιας microSD κάρτας μνήμης χωρητικότητας μέχρι και 2 GB.

Από ‘κει και πέρα, η κάμερα της συσκευής είναι της τάξεως των 2 MP με 8x digital zoom και δυνατότητα λήψης video, ενώ όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, υποστηρίζονται Bluetooth και USB. Το GPRS και ο WAP 2.0 browser θα φροντίσουν για την πρόσβαση στο internet ενώ αναφορικά με το multitasking, το A1200 θα αντέξει την ταυτόχρονη εκτέλεση/αναπαραγωγή αρκετών προγραμμάτων και εφαρμογών. Η αναπαραγωγή των multimedia αρχείων γίνεται μέσω του media player της συσκευής, ενώ στη διάθεσή σας βρίσκεται και FM ράδιο προκειμένου έτσι το «φρέσκο» smartphone της Motorola να κρατά συντροφιά στα… αυτιά σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Επιπλέον υποστηρίζονται Java εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ οριακά επαρκείς κρίνονται και οι επιδόσεις της μπαταρίας λιθίου των 850 mAh που αγγίζουν τις 200 και 4 ώρες σε καταστάσεις αναμονής και ομιλίας.

ΘΕΤΙΚΑ

Εξαιρετικό design

Σταθερότητα κατά τη χρήση

Πλήθος λειτουργιών και υπηρεσιών

ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Λίγο βαρύ

Μικρή εσωτερική μνήμη

Ευαίσθητο στις «κακουχίες»

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Άκρως δελεαστική και σίγουρα από τις καλύτερες σε θέματα design πρόταση στην κατηγορία των smartphones.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Διαστάσεις: 95.7 x 51.7 x 21.5 χιλ.

Βάρος: 119 γρ.

Δίκτυο: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

Μνήμη: 8 MB & microSD κάρτα μνήμης

Οθόνη: TFT touch, 240x320 pixels, 262.000 χρωμάτων

Κάμερα: 2 MP, 8x digital zoom, video

Μπαταρία: LiIon 850 mAh

Χρόνος αναμονής: έως 200 ώρες

Χρόνος ομιλίας: έως 4 ώρες

Επιπλέον χαρ/κα: Bluetooth, USB, GPRS, WAP 2.0 browser, email, Java MIDP 2.0, media player, Linux OS