Μετά το μαθητικό netbook, το Multirama πρώτο σε πωλήσεις laptops και για φοιτητές στο πλαίσιο του προγράμματος «Δες την ψηφιακά 2.0».


multiramaΜε την ολοκλήρωση του προγράμματος «Δες την ψηφιακά 2.0» του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η Μultirama αναδεικνύεται πρώτη στην προτίμηση των φοιτητών, διαθέτοντας συνολικά 5.230 laptops, επιτυγχάνοντας μερίδιο που φτάνει το 30%.


Το πρόγραμμα «Δες την ψηφιακά 2.0» παρείχε το δικαίωμα απόκτησης νέου φορητού προσωπικού υπολογιστή στο 25% των νεοεισαχθέντων φοιτητών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 σε όλα τα τμήματα των ΑΕΙ/ΤΕI στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη βαθμολογία εισαγωγής.


Τον περασμένο Νοέμβριο, η Multirama είχε έρθει πρώτη σε πωλήσεις netbooks σε μαθητές της Α’ Γυμνασίου, έχοντας διαθέσει παραπάνω από 35.000 προϊόντα. Οι δύο συνεχόμενες πρωτιές της Multirama στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής της κυβέρνησης και του προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση», τιμούν ιδιαίτερα την εταιρία και επιβεβαιώνουν τη στρατηγική της για εξειδίκευση και παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στους καταναλωτές.