H ACL Services Ltd, με έδρα στον Καναδά, ανέθεσε την αντιπροσώπευση των προϊόντων της για την Ελλάδα και την Κύπρο στη SCICOM.


scicomH ACL Services Ltd είναι παγκοσμίως ο μεγαλύτερος πάροχος τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται για audit, compliance και risk management από τους επαγγελματίες ελεγκτές, με σκοπό να διασφαλίσουν την αξιόπιστη λειτουργία των επιχειρήσεων τους. Συνδυάζοντας πρωτοποριακό λογισμικό στο Audit Analytics και επαγγελματική εμπειρία σε υπηρεσίες, οι λύσεις της ACL δίνουν την βεβαιότητα στους ελεγκτές για την αποτελεσματικότητα των εσωτερικών ελέγχων και την ακεραιότητα των συναλλαγών που πραγματοποιούνται από την επιχείρηση.


Σήμερα, η ACL έχει μια σημαντική εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και μέσω της τεχνολογίας της, βοηθά τους ελεγκτές να διασφαλίσουν ότι η λειτουργία της εταιρείας είναι σύμφωνη με τους κανόνες της επιχείρησης, αλλά και του εξωτερικού περιβάλλοντος, εξασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των κινδύνων, τον εντοπισμό πιθανής απάτης, την ενίσχυση της κερδοφορίας και τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης.


Η ACL αναζήτησε στην Ελληνική αγορά έναν συνεργάτη, ο οποίος θα αναλάβει την αποτελεσματική υποστήριξη των υπαρχόντων εγκαταστάσεων και την προώθηση των προϊόντων της σε νέους πελάτες που αντιλαμβάνονται τη συγκεκριμένη αναγκαιότητα.


Η SCICOM επιλέχθηκε λόγω της εμπειρίας της και της δυνατότητάς της να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης, εκπαίδευσης και υλοποίησης. Η SCICOM έχει αναλάβει τη δέσμευση σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχει το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που θα είναι σε θέση να προσφέρει όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες που θα διασφαλίζουν την επιτυχία των έργων που υλοποιούνται με την πλατφόρμα της ACL.