Η Kaspersky Lab ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Mobile World Congress 2010, την κορυφαία εκδήλωση για την κινητή τηλεφωνία.


kaspersky-logoΣτο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις τελευταίες λύσεις της για την προστασία του τελικού χρήστη από μια ευρεία γκάμα απειλών για κινητά τηλέφωνα και smartphones, όπως προγράμματα malware και μηνύματα spam, αλλά και από κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την κλοπή ή την απώλεια ενός κινητού τηλεφώνου, ή την πρόσβαση ανηλίκων σε ακατάλληλο περιεχόμενο.


Ακόμη, στο ειδικό περίπτερο της Kaspersky Lab (2.1C45, Hall 2, Level 2) θα υπάρχουν οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία για παρόχους κινητής τηλεφωνίας και κινητών τηλεφώνων. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα που προσφέρουν στα smartphones αξιόπιστη και αποτελεσματική προστασία απέναντι από κάθε είδους ηλεκτρονική απειλή.


Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Eugene Kaspersky, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Kaspersky Lab, θα παραθέσει συνέντευξη τύπου με θέμα: “The Future of Mobile Security: The Kaspersky Vision” (Hall 2, Mezzanine Level, Room C). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Eugene Kaspersky θα παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις και τις προβλέψεις της εταιρείας για τον τομέα της ασφάλειας των κινητών τηλεφώνων, ενώ θα κάνει και ειδική αναφορά στις σημαντικότερες απειλές ασφαλείας.

Η συνέντευξη τύπου θα συνεχιστεί με την παρουσίαση του Sergey Nevstruev, Head of Mobile Solutions της Kaspersky Lab, σχετικά με το Kaspersky Mobile Security 9, τη νέα γενιά της δημοφιλούς λύσης της εταιρείας για την προστασία των smartphones και των χρηστών τους απέναντι σε προγράμματα malware, διαδικτυακές επιθέσεις και SMS spam. Η νέα λύση προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία για τα δεδομένα κινητών τηλεφώνων τύπου smartphone ή communicator, ακόμη και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Επιπλέον, περιλαμβάνει τη νέα λειτουργικότητα Privacy Protection που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκρύπτουν όσες πληροφορίες αφορούν συμβόλαια και πρέπει να παραμείνουν εμπιστευτικές.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση Mobile World Congress 2010, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.mobileworldcongress.com.