H Fujitsu και η Symantec σκοπεύουν να επεκτείνουν τη στρατηγική συνεργασία τους και να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.


fujitsu-logoΜε τη συνεργασία αυτή, η Fujitsu συνδυάζει τα υψηλών επιδόσεων και πλέον αξιόπιστα αποθηκευτικά συστήματα ETERNUS και τους servers PRIMERGY με τα κορυφαία προϊόντα της SYMANTEC στο χώρο της διαχείρισης data και storage software, συμπεριλαμβανομένων των NetBackup, Backup Exec, Backup Exec System Recovery και Storage Foundation και τις αδιαμφισβήτητες παγκόσμιες λύσεις προστασίας, Symantec Endpoint Protection.


symantecΗ Fujitsu και η Symantec, από κοινού θα προσδιορίσουν και προσφέρουν λύσεις ενσωματώνοντας προϊόντα και υπηρεσίες προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες τους να απλοποιήσουν τη διαχείριση του κέντρου δεδομένων και να χρησιμοποιούν πλήρως τις υπάρχουσες επενδύσεις τους στην Πληροφορική. Και οι δύο εταιρίες, στοχεύουν να βοηθήσουν ένα ευρύ φάσμα πελατών – από εταιρίες μεσαίου μεγέθους μέχρι μεγάλες επιχειρήσεις – να μειώσουν το κόστος και να ανταποκρίνονται καλύτερα στις διαφορετικές ανάγκες διαχείρισης της πληροφορίας και κινδύνου (risk management).


Με την αξιοποίηση των ισχυρών σημείων της κάθε εταιρίας και την αύξηση των συνεργιών μεταξύ τους, η Fujitsu και η Symantec έχουν ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους σε όλο τον κόσμο με την από κοινού ανάπτυξη προϊόντων για την παγκόσμια αγορά.


Η κίνηση αυτή από την πλευρά της Fujitsu αποτελεί μία από σειρά ενεργειών για την επέκταση των λύσεων υποδομών της στις διεθνείς αγορές, δημιουργώντας ενοποιημένα παγκόσμια brands, σειρές προϊόντων και υπηρεσίες σε επίπεδο servers και αποθήκευσης.


Όπως η Fujitsu, έτσι και η Symantec σκοπεύει να μεγενθύνει την αξία των λύσεών της για τους πελάτης της, μέσα από συμμαχίες με σημαντικούς παγκόσμιους συνεργάτες. Με την εκτεταμένη συνεργασία της με τη Fujitsu, η Symantec θα μπορέσει βοηθήσει τους πελάτες της να μειώσουν το κόστος, να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο και να διαχειρίζονται με ασφάλεια τις απαραίτητες πληροφορίες στην επιχειρηματικότητά τους.