Κατά τη συνεδρίαση της 1ης Φεβρουαρίου 2010 του Δ.Σ. της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Αεροδιαστημικής & Άμυνας (ΕΕΛΕΑΑ) εξελέγη νέος Πρόεδρος.


Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός

Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός

Τη θέση κατέλαβε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS. Το νέο σώμα του ΔΣ ανασυγκροτήθηκε ως εξής:


Πρόεδρος: κ. Γεώργιος Τρουλλινός, INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS
Γενικός Γραμματέας: κ. Φώτιος Σπυράκος, ΕΛΒΟ
Αντιπρόεδρος: κ. Κωνσταντίνος Κουτσός, MILTECH HELLAS και
Ταμίας: κ. Αλέξανδρος Κάντζης, MIKRON


Μέλη: κ. Κυριάκος Γεραμπίνης THALES HELLAS, κ. Νικόλαος Κατσαρός ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, κ. Ιωάννης Μανωλέμης EΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ, κ. Δημήτριος Σαρρής EADS 3 SIGMA, κ. Γιάννης Σεβδαλής DIEHL HELLAS, κ. Νικόλαος Κιολεΐδης Ν. ΚΙΟΛΕЇΔΗΣ και κ. Αναστάσιος Φιλιππάκος της ΕAB.


Σκοπός της Ένωσης – μέλη της οποίας είναι οι μεγαλύτερες κρατικές και ιδιωτικές εγχώριες αμυντικές βιομηχανίες – είναι η ισχυρή και αποτελεσματική εκπροσώπηση των μελών της σε όλα τα θεσμικά όργανα, τις κρατικές και διεθνείς αρχές στους τομείς της αεροδιαστημικής, άμυνας και ασφάλειας. Ο αριθμός των απασχολουμένων στις εταιρίες-μέλη αποκλειστικά στον τομέα της άμυνας ξεπερνά τις 8000, με κύκλο εργασιών τα 671 εκ. €. για το έτος 2008. Η ΕΕΛΕΑΑ είναι μέλος – εθνικός εκπρόσωπος με συμμετοχή στο Διοικητικό Συμβούλιο της AeroSpace and Defense Industries Association of Europe (ASD). Η ASD εκπροσωπεί τις βιομηχανίες του κλάδου της Αεροδιαστημικής και Άμυνας στις επαφές και στην συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Άμυνας (EDA) και άλλα θεσμικά όργανα και φορείς με πανευρωπαϊκή εμβέλεια και δράση.